Μέιζι Μπάιντεν: Η 21χρονη εγγονή του Τζο Μπάιντεν έχει ξετρελάνει το TikTok

Μέιζι Μπάιντεν: Η 21χρονη εγγονή του Τζο Μπάιντεν έχει ξετρελάνει το TikTok

Μακριά από τα πρωτόκολλα του Λευκού Οίκου, η κόρη του δικηγόρου Χάντερ Μπάιντεν, Μέιζι, απολαμβάνει το νεαρό της ηλικίας της, δημοσιεύοντας χιουμοριστικά βίντεο στο διαδίκτυο

eggoni-biden
Καμία σχέση δεν φαίνεται να έχει με πρωτόκολλα και καθωσπρεπισμούς η εγγονή του Αμερικανού Προέδρου, Τζο Μπάιντεν.

Η 21χρονη Μέιζι Μπάιντεν στα social media δεν θυμίζει σε τίποτα μέλος της οικογενείας του Πλανητάρχη που συμμορφώνεται με τους κανόνες του Λευκού Οίκου, προκειμένου να μην επηρεάζεται η δημόσια εικόνα του Προέδρου. Η Μέιζι είναι η κόρη του δικηγόρου Χάντερ Μπάιντεν και όπως φαίνεται η ισχύς της οικογένειάς της, δεν έχει επηρεάσει καθόλου τον τρόπο που έχει επιλέξει να ζει.

Η ίδια απολαμβάνει όσο περισσότερο μπορεί τη νεαρή ηλικία της, συμπεριλαμβανομένων και των πιο mainstream συνηθειών που έχουν οι συνομήλικοί της.


Το TikTok αποτελεί μεγάλη μόδα της εποχής στον κόσμο των social media και με περισσότερα από 3 εκατομμύρια likes και χιλιάδες followers, η Μέιζι αποδεικνύεται πως διαθέτει ταλέντο στην δημιουργία χιουμοριστικού περιεχομένου. Η εγγονή του Προέδρου δημοσιεύει τακτικά στον λογαριασμό της αστείες μιμήσεις, μουσικά κλιπ και χορογραφίες με πρωταγωνίστρια την ίδια. Σε πολλά από τα βίντεο της, η Μέιζι μοιράζεται τη... «σκηνή» με τους συνεργάτες της, που δεν είναι άλλοι από τους καλούς της φίλους ή τον 2χρονο αδερφό της, δίνοντας ρεσιτάλ μπροστά στην κάμερα.
Τόσο από τις δημοσιεύσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και από τις επίσημες εμφανίσεις μαζί με την οικογένεια της, σε εκδηλώσεις και εορταστικές τελετές του Λευκού Οίκου, η Μέιζι φαίνεται ότι έχει υιοθετήσει τη δική της αισθητική, η οποία ξεφεύγει αρκετά από τις αναμενόμενες στιλιστικές επιλογές. Τα sneakers αλλά και τα αθλητικά ρουχα κατέχουν ιδιαίτερη θέση στην ντουλάπα της. 

Δείτε περισσότερα βίντεο της Μέιζι Μπάιντεν στο TikTok

@scoobeydoobey

Incense doesn’t taste good. I’ve had the same backpack since seventh grade.

♬ Throw It Back x Promiscuous - DJ L Beats
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης