«Το τι bullying έχω φάει Ιωάννα εγώ άσ’ το. Δεν θα είσαι αρεστή Ιωάννα μου από όλους. Ούτε από τους συνεργάτες. Μπορεί κάποιοι συνεργάτες μετά, παρ’ ότι θα τους έχεις συμπεριφερθεί με τον καλύτερο τρόπο να βγάλουν κακία. Τώρα στεναχωριέσαι και δακρύζεις γι’ αυτούς αλλά δυστυχώς σε αυτή τη δουλειά δεν θα είσαι αρεστή από όλους. Ακόμα και αν βγουν να πουν οι συνεργάτες σου πόσο σε αγαπάνε, δεν θα προβληθεί ποτέ. Θα προβληθεί η κακία. Γιατί δυστυχώς αυτό πουλάει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει δύσκολα τον τελευταίο καιρό, της την έχουν πέσει αρκετά». «Να σου πω και κάτι Ιωάννα μου, ότι ο κόσμος είναι αχάριστος», σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.
To αντίο της Ιωάννας και τα δάκρυα
Αρκετά φορτισμένη ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου στη χθεσινή της εκπομπή. Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τον σεφ της, Δημήτρη Μακρυνιώτη και μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για εκείνον, όσο και για τους υπόλοιπους συνεργάτες της στο «Love It».
«Θα μου λείψεις πάρα πολύ. Η ζωή έχει πολλές διαφορετικές γεύσεις κι εγώ κρατάω πάντα την πιο γλυκιά εκδοχή αυτών που συμβαίνουν. Σου εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου, γιατί είσαι ένας νέος άνθρωπος και καλός και αυτό είναι το Α και το Ω. Το γεγονός ότι είσαι άριστος επαγγελματίας, το απογειώνει αυτό. Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να το συμμαζέψω από πουθενά, σ' αγαπώ και χαίρομαι που έχω έναν αληθινό φίλο. Σε ευχαριστώ για όλα, το αξίζεις ρε Δημήτρη», είπε συγκινημένη.
Στη συνέχεια, ο σεφ ανέφερε πως πολλοί από τους συνεργάτες τους του είχαν αναφέρει πως θα ήθελαν να συνεργαστούν ξανά με την Ιωάννα Μαλέσκου. Τότε εκείνη, τους ευχαρίστησε όλους και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, οι δρόμοι μας θα συναντηθουν ξανά. Ξέρεις γιατί με συγκίνησες σήμερα; Γιατί κατά καιρούς, ο κόσμος έχει διαβάσει να λένε πολλά ή να νομίζουν ότι λένε διάφορα οι συνεργάτες μου για εμένα και αυτό με πικραίνει πραγματικά. Ξέρω τι σχέσεις έχω με τους ανθρώπους που είναι κοντά μου και με αυτούς που βλέπετε και με αυτούς που δεν βλέπετε».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl2khp3zo34p)
Τέλος, με βουρκωμένα μάτια, δήλωσε: «Παρότι εγώ την έχω πάρει την απόφαση, στεναχωριέμαι γιατί είμαι άνθρωπος που δένεται. Είχαμε την ιεροτελεστία μας, μπαίνω μέσα κάθε φορά και σας λέω "σας μίλησα; Δεν σας μίλησα". Όλα αυτά που σας κάνω. Θα μου λείψετε πάρα πολύ. Εύχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά τα καλύτερα, γιατί είστε τίμια πλάσματα που δουλεύουν για το μεροκάματό τους».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.