Ο Γιάννης Ζουγανέληςείναι ο αποψινός καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος». Στην εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε ένα σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή. Σε αυτό, ο τραγουδιστής μίλησε για τον αείμνηστο φίλο τουΣάκη Μπουλά.
«Με τον Σάκη ήμασταν αδελφικοί φίλοι. Είχαμε πολλές διαφωνίες για τον τρόπο ζωής. Ήθελα να είναι δυναμικός ο Σάκης σε κάποια πράγματα που τα πάθη του τον οδήγησαν εκεί που τον οδήγησαν. Του έδινα πολλές φορές συμβουλές παρότι δεν είμαι τέτοιος. Όταν ένας άνθρωπος μπαίνει στα πάθη του με υστερικό τρόπο δεν είναι καλό. Είχε αυτογνωσία αλλά έβαζε μέσα του πράγματα που δεν μπορούσε να ξεπεράσει. Έπινε πάρα πολύ. Εγώ γινόμουν ράκος και εκείνος την επόμενη μέρα ήταν μια χαρά», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.