Mad VMA 2022: Ο DJ Βαλεντίνο απαντά για το φιάσκο με την «αόρατη κονσόλα»

Mad VMA 2022: Ο DJ Βαλεντίνο απαντά για το φιάσκο με την «αόρατη κονσόλα»

Το βίντεο με τον DJ να προσποιείται ότι παίζει μουσική έγινε viral - Εκείνος αποφάσισε να απαντήσει σε έναν χρήστη του Twitter που σχολίασε: «Δεν πάει πιο χαμηλά»

dj_valentino_mad_art
Δεν ήταν μόνο το ξύλο ανάμεσα στους δύο τράπερ που σημάδεψε τα βραβεία Mad ήταν και ο DJ Valentino που εμφανίστηκε να παίζει μουσική χωρίς κονσόλα, πατώντας κουμπιά στον... αέρα.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έγινε viral και οι χρήστες στο Twitter δεν θα μπορούσαν παρά να σχολιάσουν το γεγονός. Ο dj Βαλεντίνο μάλιστα απάντησε σε σχόλιο χρήστη στο Τwitter και προσπάθησε να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα.

Ο διάλογος στο Twitter για την αόρατη κονσόλα - Ζήτησε σεβασμό και έριξε αλλού τις ευθύνες
Χρήστης στο Twitter ανέβασε το βίντεο και σχολίασε «Δεν πάει πιο χαμηλά!». Ο Βαλεντίνο αποφάσισε να απαντήσει και να μοιραστεί με τους followers και τη δική του οπτική για όσα έγιναν.

«Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό σόου και όχι κάποιο event σε κλαμπ. Θα προτιμούσα κι εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε στούντιο με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley που ελπίζω να σας άρεσε. Σας ευχαριστώ.

Ο χρήστης του Twitter επέμεινε και του επισήμανε ότι ένα τηλεοπτικό σόου, δεν σημαίνει ότι ο κόσμος είναι χαζός λέγοντας στον Βαλεντίνο: «Είναι ντροπή για την καριέρα σου να παίζεις πάνω σε άδειο τραπέζι» .

«Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ό,τι μπορώ. Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 μέρες δουλειά και δεν είναι κοροϊδία. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγος σεβασμός εκεί που πρέπει φίλε μου», συνέχισε ο Βαλεντίνο και στο τέλος πρόσθεσε:«Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου».

Κλείσιμο
Valentino_Apantisi
Valentino_Apantisi1
Valentino_Apantisi2



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Η αναζωπύρωση της πανδημίας οδήγησε στην απόφαση για εμβολιασμό με την τέταρτη δόση για τους 30-59 ετών


Κουκάκι: 55χρονος δολοφόνησε τη γυναίκα του με μαχαίρι


Netflix: Απέλυσε άλλους 300 εργαζομένους - Έχει χάσει 200.000 συνδρομητές φέτος και αναμένει να χάσει περισσότερους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης