Γιώργος Σαμπάνης: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά το τροχαίο που είχε με τη σύντροφό του - «Ο Θεός είναι πολύ μεγάλος»

Γιώργος Σαμπάνης: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά το τροχαίο που είχε με τη σύντροφό του - «Ο Θεός είναι πολύ μεγάλος»

«Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί και εμείς και τα άλλα κορίτσια», ανέφερε αρχικά στα όσα δήλωσε ο τραγουδιστής - Δείτε το σχετικό βίντεο

sabanis_sarri21
Για το πρόσφατο τροχαίο ατύχημα, που είχαν με τη σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή, μίλησε ο Γιώργος Σαμπάνης, όπου αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια. Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την επικείμενη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται», όπου και αποκάλυψε πως βρίσκεται στην Ιταλία λόγω των γυρισμάτων του νέου βίντεο κλιπ, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί για ακόμη μία φορά η σύντροφός του.

 
Στην αναφορά του, σχετικά με το τροχαίο ατύχημα που είχε, ο ίδιος έκανε λόγο για πολλές ανακρίβειες που ακούστηκαν, γύρω από το τι πραγματικά συνέβη. «Ο Θεός είναι πολύ μεγάλος. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί και εμείς και τα άλλα κορίτσια… Δε θέλω να πω λεπτομέρειες γιατί περιμένουμε να βγει η αναφορά της τροχαίας. Ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει αλλά δε θέλω να το πω στον αέρα. Δεν ήρθα σε δύσκολη θέση απλά επειδή διάβασα διάφορα και γράφτηκαν διάφορα, θα δείξει η τροχαία τι και πως.

Γράφτηκαν πράγματα που δεν ισχύουν. Απέφυγα τόσες μέρες να βγω να το συζητήσω δημόσια γιατί δεν είναι καλό. Όταν σώζεσαι από θαύμα απλά κάνεις τον σταυρό σου και λες “Δόξα τω Θεώ” που σωθήκαμε, δεν κοιτάς κάτι άλλο», είπε ο Γιώργος Σαμπάνης. Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού είπε στον Γιώργο Σαμπάνη αν θέλει να μπει και η αγαπημένη του Ιωάννα Σαρρή στο πλάνο για να τους πει απλά μια καλησπέρα με τον τραγουδιστή να απαντά, «Έχει κοκκινήσει σαν το παντζάρι η Ιωάννα δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει πάει σε ένα παγκάκι και κάθεται δεν ακούει τίποτα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cki5zuiucx9t)


Υπενθυμίζεται, ότιτο ζευγάρι επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη όπου ο τραγουδιστής συμμετείχε στη συναυλία που έγινε στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου. Ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο κοπέλες έπεσε πάνω στο δικό του αυτοκίνητο. Ο Γιώργος Σαμπάνης είχε απίστευτα αντανακλαστικά και έκανε ελιγμό προκειμένου να αποφύγει το αμάξι και έπεσε πάνω σε κολώνα.

Λίγα λεπτά μετά το ατύχημα έφτασαν ένα αστυνομικό όχημα και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς το πρόσωπο της συνοδηγού του αυτοκινήτου είχε γεμίσει αίματα και μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νικαίας που εφημέρευε, για προληπτικούς λόγους. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, τα πρώτα λεπτά μετά τη σύγκρουση, ο 39χρονος τραγουδοποιός ήταν σε κατάσταση σοκ.

Εξίσου σοκαρισμένη ήταν και η σύντροφός του, Ιωάννα Σαρρή. Ευτυχώς, το ζευγάρι δεν τραυματίστηκε καθόλου, ενώ οι δυο κοπέλες χρειάστηκε να σπάσουν το τζάμι του αμαξιούγια να απεγκλωβιστούν από το όχημά τους, που καταστράφηκε ολοσχερώς.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckaask9b9ni1)



Ειδήσεις σήμερα:

«Διευκολύνετε ΡΚΚ και γκιουλενιστές» - Η Τουρκία κάλεσε τον Έλληνα πρέσβη για εξηγήσεις και οξύνει την κρίση

Θεσσαλονίκη: «Ροζ» βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου «συνόδευαν» το τελευταίο e-mail του 50χρονου γυμναστή

«Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ και έβλεπε πορνό» - Βροχή οι καταγγελίες για τον προπονητή πολεμικών τεχνών




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης