Καμίλα Καμπέγιο: Ενοχλημένη με τους οπαδούς στο UEFA για τα συνθήματα όταν τραγουδούσε

Καμίλα Καμπέγιο: Ενοχλημένη με τους οπαδούς στο UEFA για τα συνθήματα όταν τραγουδούσε

«Η ομάδα μου κι εγώ δουλέψαμε σκληρά. Πολύ αγενές, αλλά τι να κάνεις» έγραψε μεταξύ άλλων στο προφίλ της  - Η αλήθεια πίσω από τα tweet που διέγραψε

cabello34
Η Καμίλα Καμπέγιο ήταν η τραγουδίστρια που ερμήνευσε τις επιτυχίες της, στην έναρξη του τελικού του UEFA Champions League 2022.

Η ίδια ήταν αρκετά ενθουσιασμένη για την performance της, ωστόσο δεν έφυγε από το γήπεδο με καλές εντυπώσεις. Αντιθέτως, η Κουβανή ποπ σταρ ενοχλήθηκε αρκετά από τη συμπεριφορά των φιλάθλων, κάτι που μοιράστηκε και με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από το προφίλ της στο Twitter.



Η performance έγινε στο Stade de France του Παρισιού, όπως είχε προγραμματιστεί. Η νεαρή καλλιτέχνιδα είχε προετοιμάσει ένα λαμπερό σόου, στο οποίο θα ερμήνευε το δημοφιλές «Havana» ​​και μερικά ακόμη τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ «Familia».

Η ίδια ωστόσο, δεν περίμενε ότι το ενθουσιασμένο πλήθος θα αποδοκίμαζε με φωνές και συνθήματα το σόου της και με τον τρόπο της απάντησε σε αυτή τη συμπεριφορά.

 
Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει το tweet της σταρ, το οποίο πλέον έχει διαγραφεί. Στην ανάρτησή της, η Καμπέγιο έδειξε την έντονη δυσαρέσκειά της προς τους οπαδούς του αγώνα και πιο συγκεκριμένα, για τις φωνές.

Camila Cabello Slams 'Rude' Fans For Interrupting UEFA Performance
Κλείσιμο


Το σβησμένο tweet της έγραφε, μεταξύ άλλων: «Ξαναβλέπω τώρα την εμφάνισή μας και δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιοι τραγουδούσαν τους ύμνους των ομάδων τους τόσο δυνατά την ίδια ώρα. Η ομάδα μου κι εγώ δουλέψαμε τόσο πολύ για τόσο καιρό, ώστε να δημιουργήσουμε καλή ατμόσφαιρα και να προσφέρουμε ένα όμορφο σόου. Πολύ αγενές, αλλά τι να κάνεις».

camilaa


Στη συνέχεια, προστέθηκε ακόμη ένα tweet από το επίσημο προφίλ της, στο οποίο δήλωσε: «Πολύ αγενές, αλλά ό,τι κι αν είναι, ΧΑΙΡΟΜΑΙ, ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΑ!»

Χιλιάδες χρηστών απάντησαν στα στιγμιότυπα των tweets της Καμπέγιο από το προφίλ Pop Crave, το οποίο τα έφερε και στη δημοσιότητα, επισημαίνοντας κάποιες δυσκολίες και αναστατώσεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, με αποτέλεσμα αρκετοί από τους θαυμαστές να έχουν χάσει την καλή τους διάθεση.


Ορισμένοι πάλι, συμφώνησαν με την τραγουδίστρια, ότι οι φωνές των οπαδών, όσο εκείνη τραγουδούσε, ήταν μία κίνηση ασέβειας, ενώ άλλοι δήλωσαν ότι έπρεπε να είχε προβλέψει μια τέτοια αντίδραση σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα ποδοσφαίρου, καθώς δεν ήταν συναυλία.

Αναφορικά με τους «αγενείς» οπαδούς του ποδοσφαίρου στον αγώνα του UCL, το περιοδικό NME ανέφερε ότι υπήρχαν προβλήματα με την έκδοση εισιτηρίων στον χώρο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, πολλοί παρευρισκόμενοι να παραμείνουν στην ουρά και το παιχνίδι να καθυστερήσει περισσότερο από μισή ώρα.

Οι ίδιες πηγές ακόμη, ανέφεραν, ότι αυτό θα μπορούσε να είναι βασική αιτία για την κακή διάθεση του πλήθους, εξ ου και η αντίδρασή τους στην performance της Καμπέγιο και της ομάδας της.

285428618_1299019973976118_666290180912514322_n__1_


Όσο για το tweet που διεγράφη, αυτό συνέβη «επειδή κάποιος που έχει πρόσβαση στον λογαριασμό της Καμίλα το δημοσίευσε με σκοπό να δημοσιεύσει στον δικό του λογαριασμό», είπε πηγή που επικαλείται το περιοδικό, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι από την ίδια ή από κάποιον εκπρόσωπό της, μέχρι ώρας.

Παρόλα αυτά, στη θέση των tweets που αφαιρέθηκαν, υπάρχει πλέον ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης από τη σταρ προς την ομάδα της για την όλη προετοιμασία του σόου. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε:

«Μεγάλωσα βλέποντας ποδόσφαιρο με την οικογένειά μου και η ενέργεια εκεί μέσα ήταν τόσο ηλεκτρισμένη που διασκέδαζα τόσο πολύ βλέποντας και στη συνέχεια. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου και τους χορευτές, τους μουσικούς και τους δημιουργικούς που δούλεψαν τόσο σκληρά σε αυτό το σόου!!!».


camilla322


Η ερμηνεία κομματιών από το νέο άλμπουμ της, «Familia», στους τελικούς της UEFA φαινόταν να σήμαινε τόσα πολλά για την Καμπέγιο, καθώς είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι η δημιουργία του άλμπουμ «μου έσωσε τη ζωή».

Ο Nick Levine του NME σχολίασε περαιτέρω το εξαιρετικό κομμάτι, δίνοντάς του μια βαθμολογία τεσσάρων αστέρων και αποκαλώντας το «το πιο πλούσιο και συναρπαστικό άλμπουμ του 25χρονου τραγουδιστή».




Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοτουρκικά: Η προειδοποίηση Μητσοτάκη στον Ερντογάν και οι σταθμοί διεθνοποίησης της τουρκικής προκλητικότητας

Τσίπρας: Επιστρατεύει πέντε «ντάμες» επιστρατεύει στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές


Μέσι: «Ενάμιση μήνα δεν μπορούσα να τρέξω μετά τον κορωνοϊό» - Δείτε βίντεο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης