Δηλώσεις για τον γάμο της που είναι στα σκαριά έκανε ηΔήμητρα Αλεξανδράκη κάνοντας μάλιστα και ιδιαίτερες αποκαλύψεις.
«Έχω αρχίσει τις προετοιμασίες αλλά όταν δεν έχεις κουμπάρους αγχώνεσαι. Υπάρχει ένα θέμα, οπότε θα δούμε τελευταία στιγμή, κάποιος θα βρεθεί να μας αλλάξει στέφανα. Έχω την Ιωάννα Τούνη, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μαζί με μια άλλη φίλη παράνυφο, δυο ξανθιές μια μελαχρινή. Μπορεί να φύγει κάποια για να μας παντρέψει ή μπορεί να μας παντρέψει η Ιωάννα με τον Δημήτρη. Το νυφικό, ενώ πηγαίναμε πάρα πολύ καλά, κολλήσαμε κι εκεί. Έχουμε ένα θέμα με τα μανίκια. Δεν θα υπάρχουν κάμερες, δεν θα υπάρχει πολύς κόσμος. Δεν θα υπάρχουν από την πλευρά τη δικιά μου σχεδόν καθόλου συγγενείς. Θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο. Είναι μια ιερή στιγμή, δεν θέλω να κάνω τον γάμο μου τσίρκο και να έχουμε άτομα που θα έρθουν μόνο για το στόρι και να ρίχνουν τις κατάρες από πίσω», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Απαντώντας σε ερώτηση για το «My Style Rocks», η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το My Style Rocks και γενικότερα η περίοδος εκείνη ήταν η χειρότερη στη ζωή μου».
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.