Το καλοκαίρι υποδέχτηκε στο Λας Βέγκας η Lady Gagaκαι ξεκίνησε ήδη τις... βουτιές.
Η διάσημη τραγουδίστρια απολαμβάνει τις πρώτες ζεστές ημέρες του χρόνου και μπαίνει από τώρα στο κλίμα του καλοκαιριού.
Μάλιστα, φρόντισε να μοιραστεί με το κοινό της στο Instagram δύο στιγμιότυπα από τον χρόνο που πέρασε σε μία πολυτελή πισίνα.
Ποζάροντας με ένα κοφτό γαλάζιο μπικίνι, που αναδεικνύει τη σέξι σιλουέτα της, άφησε τους διαδικτυακούς της φίλους άφωνους με τις εντυπωσιακές της καμπύλες.
Μέσα σε τρεις μόνο ώρες από τη στιγμή, που δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό, έχει ήδη ξεπεράσει το μισό εκατ. likes.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.