Lady Gaga: Viral το βίντεο που σνομπάρει την Κέιτλιν Τζένερ

Lady Gaga: Viral το βίντεο που σνομπάρει την Κέιτλιν Τζένερ

Στο κλιπ που κυκλοφόρησε, οι δύο γυναίκες έχουν μία πολύ αμήχανη συζήτηση με την τραγουδίστρια να αποφεύγει με κάθε τρόπο την πρώην Ολυμπιονίκη

gaga-jenne4
Η Lady Gaga βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο προσκήνιο, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Η πρόσφατη συνάντηση της ποπ σταρ με την Κέιτλιν Τζένερ, έγινε viral, αφού η τραγουδίστρια σνόμπαρε απροκάλυπτα την πρώην Ολυμπιονίκη και αυτό δεν ξέφυγε φυσικά, από τους χρήστες του Twitter.

Οι δυο τους βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, εν όψει του πάρτι για το 30ο Ετήσιο Βραβείο Όσκαρ του Ιδρύματος Έλτον Τζον, στο Δυτικό Χόλιγουντ και είχαν μια σύντομη και «άβολη» συνομιλία.

Στο βίντεο η Τζένερ φαίνεται να πλησιάζει πρώτη τη Gaga και να τη ρωτά: «Περνάς χρόνο στο Μαλιμπού πλέον;».  Αφού η Gaga απαντά ένα απλό «ναι», η πρώην τηλεοπτική σταρ του «Keeping Up With The Kardashians» συνεχίζει τη συζήτηση. Πιο συγκεκριμένα, είπε στην τραγουδίστρια: «Δεν σε έχω δει στα Starbucks εδώ και καιρό».
Η σταρ του «House Of Gucci» φάνηκε κάπως αμήχανη στην αρχή, αλλά στη συνέχεια απάντησε στη Τζένερ: «Λοιπόν, άλλαξα μπαρίστα» και αμέσως άρχισε να απομακρύνεται, σαν να ήθελε να αποφύγει την κουβέντα με τη Τζένερ.

Η φράση «άλλαξα μπαρίστα» έχει γίνει ανάρπαστη και πολλά από τα tweets σχετικά με τη συνάντηση Gaga και Τζένερ,  αναφέρονται σε αυτό.

Στιγμιοτυπο_οθονης__237_

Ωστόσο, η Τζένερ έκανε ακόμη μία προσπάθεια να προσεγγίσει τη Gaga, λέγοντάς της: «Χαίρομαι που σε βλέπω». Την άβολη κατάσταση αντιλήφθηκε αμέσως, ο διοργανωτής του πάρτι, Ντέιβιντ Φέρνις και πλησίασε την Κέιτλιν διακριτικά, λέγοντάς της πόσο χάρηκε που την είδε.

Κλείσιμο

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο δεν πέρασε απαρατήρητο από το Twitter, με τους χρήστες να «τρολάρουν» την αμήχανη συζήτηση των δύο διασημοτήτων,

«Η Lady Gaga εντοπίζει την Κέιτλιν Τζένερ στα Starbucks», έγραψε ένας χρήστης, ενώ κάποιος άλλος δημοσίευσε ένα βίντεο με τη συμπαρουσιάστρια των Όσκαρ, Ρεγκίνα Χολ, που έριξε ένα αμήχανο χαμόγελο και κρύφτηκε πίσω από έναν τοίχο.
Οι αντίθετες πολιτικές θέσεις φαίνεται να είναι που χωρίζουν τη Lady Gaga και την Κέιτλιν. Η Gaga είναι γνωστό, ότι υπερασπίζεται σθεναρά τα δικαιώματα της LGBTQ+ κοινότητας, ακόμα και μέσω της μουσικής, αλλά και των συνεντεύξεων της.

Από την άλλη, η τρανσέξουαλ έχει δηλώσει ανοιχτά πολλές φορές τη στήριξή της στον Ρεπουμπλικανισμό και την παράδοση. Υπενθυμίζεται βέβαια, ότι κάποτε η Τζένερ ήταν κατά των γάμων μεταξύ ομοφυλοφίλων, ενώ τώρα δηλώνει πως είναι «εντάξει με αυτό».

Ειδήσεις σήμερα:

Έξαρση στα νέα κρούσματα κορωνοϊού πιέζει ξανά τα νοσοκομεία - Πόσο έχουν αυξηθεί τον Μάρτιο οι νέες νοσηλείες

«Πίστευε ότι της έχουν κάνει μάγια», υποστηρίζει η «χαρτορίχτρα» της Ρούλας Πισπιρίγκου - Το διέψευσε άμεσα η ίδια

«Η κοινή γνώμη είναι αυτή που κρατά στη φυλακή τον Πέτρο Φιλιππίδη», λέει ο Δημητρακόπουλος









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης