Μάρω Κοντού: «Ο γιατρός της Σοφίας Λόρεν μου είπε ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδί»

Μάρω Κοντού: «Ο γιατρός της Σοφίας Λόρεν μου είπε ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδί»

«Μου είπε όποιος σας πει ελάτε να δοκιμάσουμε να του πάρετε το κεφάλι», αναφέρει η ηθοποιός σε συνέντευξή της - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

maro
Η Μάρω Κοντού μιλά για τα παιδικά της χρόνια, τον κινηματογράφο όπως τον έχει ζήσει η ίδια, αλλά και για τους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της.

Η ηθοποιός που είναι καλεσμένη της Αννίτας Πάνια, στην εκπομπή «ΑΝΟΙΧΤΑ», θυμάται τα  χρόνια που εμενε στο Κουκάκι και αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν μόλις δύο ετών.

Ανάμεσα σε όλα όσα συζητούν, η Μάρω Κοντού θα περιγράψει και την αντίδραση της οικογένειας της, όταν έμαθαν ότι θα ασχοληθεί με τον χορό και την υποκριτική.

Σε απόσπασμα από τη συνέντευξη, η οποία θα προβληθεί την Πέμπτη, 28 Απριλίου στο Open, το οποίο εξασφάλισε η εκπομπή  «Mega Καλημέρα», η ηθοποιός εξομολογείται στην Αννίτα Πάνια μία προσωπική της ιστορία. Πιο συγκεκριμένα, περιγράφει ένα ταξίδι που έκανε στην Ελβετία, στην προσπάθειά της να κάνει ένα παιδί, αλλά ο γιατρός της είχε πει πως δεν θα τα κατάφερνε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjl2dli2tcox)


Ειδικότερα, η Μάρω Κοντού είπε:

«Πήγα στο εξωτερικό και κοίταξαν τα ορμονικά μου…. Στα 36 μου προσπάθησα να κάνω παιδί και ο γιατρός της Σοφίας Λόρεν στην Ελβετία μου είπε ότι δε θα κάνω ποτέ παιδί και μου είπε όποιος σας πει ελάτε να δοκιμάσουμε να του πάρετε το κεφάλι”, και θα είμαι πάντα νεότερη από τις συνομήλικές μου. Δεν ήταν εμμονή μου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjlmd7t0rmvd)



Ειδήσεις σήμερα:

Με απόφαση του ΣτΕ, το Δημόσιο αποζημιώνει με €200.000 οικογένεια 33χρονου που έχασε τη ζωή του επειδή το ασθενοφόρο άργησε 36 λεπτα

Στα 7.580 τα νέα κρούσματα - 48 θάνατοι, 260 οι διασωληνωμένοι

Την κατάργηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού για την είσοδο στη χώρα από την 1η Μαΐου, εισηγούνται οι Εμπειρογνώμονες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης