ΗΜάρω Κοντού μιλά για τα παιδικά της χρόνια, τον κινηματογράφο όπως τον έχει ζήσει η ίδια, αλλά και για τους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της.
Η ηθοποιός που είναι καλεσμένη της Αννίτας Πάνια, στην εκπομπή «ΑΝΟΙΧΤΑ», θυμάται τα χρόνια που εμενε στο Κουκάκι και αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν μόλις δύο ετών.
Ανάμεσα σε όλα όσα συζητούν, η Μάρω Κοντού θα περιγράψει και την αντίδραση της οικογένειας της, όταν έμαθαν ότι θα ασχοληθεί με τον χορό και την υποκριτική.
Σε απόσπασμα από τη συνέντευξη, η οποία θα προβληθεί την Πέμπτη, 28 Απριλίου στο Open, το οποίο εξασφάλισε η εκπομπή «Mega Καλημέρα», η ηθοποιός εξομολογείται στην Αννίτα Πάνια μία προσωπική της ιστορία. Πιο συγκεκριμένα, περιγράφει ένα ταξίδι που έκανε στην Ελβετία, στην προσπάθειά της να κάνει ένα παιδί, αλλά ο γιατρός της είχε πει πως δεν θα τα κατάφερνε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjl2dli2tcox)
Ειδικότερα, η Μάρω Κοντού είπε:
«Πήγα στο εξωτερικό και κοίταξαν τα ορμονικά μου…. Στα 36 μου προσπάθησα να κάνω παιδί και ο γιατρός της Σοφίας Λόρεν στην Ελβετία μου είπε ότι δε θα κάνω ποτέ παιδί και μου είπε όποιος σας πει ελάτε να δοκιμάσουμε να του πάρετε το κεφάλι”, και θα είμαι πάντα νεότερη από τις συνομήλικές μου. Δεν ήταν εμμονή μου».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.