Ο Ρένος Ρώτας μίλησε για τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική και θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό.
Μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day», ο ηθοποιός δήλωσε ότι αυτή την περίοδο είναι μόνος στην προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε σε ένα αστείο περιστατικό από το παρελθόν και τον φόβο του μήπως τον… δείρει ο μπασκετμπολίστας Δημήτρης Διαμαντίδης.
Πιο συγκεκριμένα, για τα παιδικά του χρόνια και τον τρόπο που φλερτάρει με τις γυναίκες, ο Ρένος Ρώτας είπε:
«Ήμουν πάντα το καλό παιδί, από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Στο σχολείο με έλεγαν ψηλό και άχαρο. Μόλις τσιμπήσεις λίγο, βρίσκουν και πατάνε σε αυτό. Δεν είμαι σε σχέση. Πάει καιρός από τότε που φλέρταρα τελευταία φορά. Έτσι κι αλλιώς δεν το έχω εύκολο. Ντρέπομαι να φλερτάρω. Πρέπει να έχω γνωρίσει λίγο το άλλο πρόσωπο πρώτα, να έχουμε ανταλλάξει δυο κουβέντες, για να μην το κάνω άκομψα και άτεχνα. Έχει τύχει να με φλερτάρει κοπέλα πιο έντονα κατά καιρούς. Ενώ ντράπηκα, δε μου πέρασε απαρατήρητο, Μου φάνηκε ενδιαφέρον».
Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Ρένος Ρώτας αποκάλυψε την αστεία ιστορία όταν ακόμη ήταν νέος στον χώρο της υποκριτικής με πρωταγωνιστή τον… Δημήτρη Διαμαντίδη.
«Είχα μια ερωτική σκηνή με τη Βερίνα Χιώτη που είναι γυναίκα του Δημήτρη Διαμαντίδη. Τότε εγώ ήμουν τελείως ψάρι και μου λέγανε όλοι ότι θα έρθει ο μπασκετμπολίστας να με πλακώσει στο ξύλο. Λέω, αυτό το επεισόδιο θα βγει στον αέρα, ο άνθρωπος θα το δει, είναι η γυναίκα του… Δε τον συνάντησα ποτέ» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.