Η ηθοποιός που έπαιξε μαζί με τον Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα, μίλησε για την εμπειρία της μαζί του στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και μοιράστηκε τις αναμνήσεις της από τη συνεργασία τους στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
«Δεν είχα ξαναδουλέψει με τον Πέτρο στο παρελθόν. Δεν έχω να του καταλογίσω κάτι αρνητικό. Είχαμε μία πολύ αρμονική συνεργασία για 5 μήνες και ήταν πολύ υποστηρικτικός με τα νέα παιδιά. Καθοδηγούσε τους νέους συναδέλφους ή τους αποκάλυπτε τα μυστικά του για την κωμωδία», είπε αρχικά η ηθοποιός.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj9uvlwpolah)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα γυρίσματα που έκαναν μαζί και όπως είπε χαρακτηριστικά, ένιωθε σαν να βρισκόταν σε πάρτι.
«Το γύρισμα με τον Φιλιππίδη ήταν ένα πάρτι. Ερχόταν πολύ ευδιάθετος και πάντα αυτοσαρκαζόταν κι έβρισκε τρόπους να κάνει ανάλαφρο το γύρισμα και διασκεδαστικό. Ύστερα, προέκυψε όλο αυτό κι έφυγε νύχτα. Δεν προλάβαμε καν να το συζητήσουμε», εξήγησε.
Τέλος, τόνισε πως η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. «Νομίζω ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, όπως πρέπει. Τον σκέφτομαι ακόμα και τώρα τον Πέτρο, αλλά δυστυχώς, ο καθένας μας όπως στρώνει, έτσι κοιμάται. Πλέον, η ελληνική δικαιοσύνη θα αποφανθεί αν ο Πέτρος Φιλιππίδης θα αθωωθεί ή θα καταδικαστεί», είπε κλείνοντας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.