Γιάννης Μπέζος: «Οι μεγαλύτεροι να είναι πιο υπομονετικοί και να μην υποδύονται τους νέους γιατί γίνονται γελοίοι»

Γιάννης Μπέζος: «Οι μεγαλύτεροι να είναι πιο υπομονετικοί και να μην υποδύονται τους νέους γιατί γίνονται γελοίοι»

Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων και για το κίνημα #MeToo, ενώ επισήμανε, ότι δεν τον ενδιαφέρει να δει παλιότερες δουλειές του στην τηλεόραση - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

bezos
Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για την απώλεια των γονιών του, το «άλλοθι των τεμπέληδων», αλλά και το κίνημα #MeToo, αναφορικά με τις καταγγελίες κακοποιητικών συμπεριφορών, στον χώρο του θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», όπου και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

«Αποκλείεται κάποιος να μιλήσει στο κινητό σε παράστασή μου. Δεν υπάρχει περίπτωση θεατής μου να έχει έλλειψη παιδείας, εκτός αν ήρθε από σπόντα. Ήταν δύσκολο όταν έχασα τους γονείς και έπρεπε να παίξω στο θέατρο. Τα άλλα επαγγέλματα δεν έχουν καμία σχέση με το θέατρο, η δική μας δουλειά δεν είναι κανονική. Γι’ αυτό και δεν μπορεί να την κάνει ο καθένας. Έρχονται να μας δουν γιατί δεν είμαστε κανονικοί. Αλλιώς θα έβλεπαν τους έξω και δωρεάν», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, σχολίασε: «Η ατυχία, η κακιά μοίρα και ο ψεύτης ντουνιάς είναι άλλοθι για τους τεμπέληδες και τους ανεπρόκοπους. Όταν είσαι νέος είσαι πιο εκρηκτικός, αν δεν είσαι κάτι δεν πάει καλά. Και όσο μεγαλώνεις, αν παραμένεις εκρηκτικός, πάλι κάτι δεν πάει καλά. Και οι μεγαλύτεροι να είναι πιο υπομονετικοί και να μην υποδύονται τους νέους γιατί γίνονται γελοίοι. Αυτό είναι δείγμα γελοιότητας, είναι σαν καρνάβαλοι, αυτά είναι φαιδρά πράγματα».

Τέλος, αναφερόμενος στο κίνημα #MeToo, ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Στον “μύλο” του #ΜeΤοο δεν πρέπει να ρίξουμε άλλο νερό. Δεν με ενδιαφέρει να δω παλιές μου δουλειές στην τηλεόραση. Είναι παλιά ρούχα που δεν τα φοράω πια».


Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cipkhm8xgx75)


Υπενθυμίζεται, ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Γιάννης Μπέζος είχε αναφερθεί και στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος βαρύνεται με αξιόποινες καταγγελίες, που σχετίζονται και με σεξουαλική κακοποίηση. Σε συνέντευξη, που παραχώρησε στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος, ο ηθοποιός είχε πει, μεταξύ άλλων:

«Στενoχωρήθηκα πάρα πολύ και ακόμα στενoχωριέμαι. Από την άλλη δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτές τις στάσεις. Δεν θέλει και πολύ να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο. Είμαστε όλοι, με έναν τρόπο, εκτεθειμένοι σε αυτά, σε αυτή τη δουλειά κυρίως που είναι τόσο λαμπερή και πολλές φορές μπορεί να σε κυνηγάνε δαίμονες. Είναι προσωπική υπόθεση αυτή του καθενός και δεν μπορώ να μπω μέσα στην ψυχή του Πέτρου, ούτε μπορώ να κάνω τον κριτή. Αλλά θα έπρεπε να έχει κάνει την αυτοκριτική του εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ήδη πληρώνει το τίμημά του. Εγώ δεν μπορώ συγχωρήσω κανέναν, αλλά ούτε και να καταδικάσω κανέναν», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος για να συνεχίσει: «Δεν μου άρεσε όταν είχε πει ότι οι δυο μας είμαστε οι καλύτεροι ηθοποιοί στην Ελλάδα και του το είχα πει κιόλας. Δεν είναι ωραίο να λέμε για τον εαυτό μας, εγώ δεν λέω ποτέ, όπως ξέρετε».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ci50x2qqduoh)


Ειδήσεις σήμερα:

Βροχές και χιόνια -  Πόσο θα διαρκέσει η νέα ψυχρή εισβολή

Απέρριψε το τελεσίγραφο της Μόσχας για τη Μαριούπολη ο Ζελένσκι - Νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων

Η Αλβανία δεν αναγνωρίζει τα πτυχία ελληνικών πανεπιστημίων





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης