Γιάννης Μπέζος: «Δεν είμαι υπέρ ή κατά της αποθέωσης, ο χρόνος θα δείξει»

Γιάννης Μπέζος: «Δεν είμαι υπέρ ή κατά της αποθέωσης, ο χρόνος θα δείξει»

«Είμαι χαρούμενος όταν οι άνθρωποι παρακολουθούν την πορεία μου, μ’ αρέσει που άνθρωποι επιλέγουν να ανοίξουν την τηλεόραση και να με δουν μετά από τόσο χρόνια», είπε ο ηθοποιός

Giannis_Mpezos
Στην εκπομπή «Art week« που παρουσιάζει η Λένα Αρώνη ήταν καλεσμένος ο Γιάννης Μπέζος. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για όλα όσα του κάνουν αίσθηση στον χώρο της ηθοποιίας.

«Γενικά δεν αποθεώνω εύκολα όπως και δεν λέω άσχημα λόγια, γενικά δεν λέω μεγάλα λόγια. Αυτή η αποθέωση, "ο καλύτερος", δεν με βρίσκει σύμφωνο. Η δουλειά μας είναι τόσο περίεργη, μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη να δεις κάποιον συνάδελφό μας και να σου αποκαλύψει έναν κόσμο που δεν τον έχεις σκεφτεί εκείνη την ώρα. Αυτή είναι η διαφορά της τέχνης, γιατί η δουλειά του ηθοποιού είναι μόνο προσωπική υπόθεση, δεν μαθαίνεται. Επομένως το να αποθεώνουμε, τα μεγάλα λόγια… Οι ίδιοι είναι έτοιμοι μετά να σε αποκαθηλώσουν. Δεν είμαι υπέρ ή κατά της αποθέωσης, ο χρόνος θα δείξει», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια μιλώντας για τη δική του πορεία στο χώρο της υποκριτικής ο ηθοποιός είπε: «Φυσικά είμαι χαρούμενος όταν οι άνθρωποι παρακολουθούν την πορεία μου, μ’ αρέσει που άνθρωποι επιλέγουν να ανοίξουν την τηλεόραση και να με δουν μετά από τόσο χρόνια, εγώ εδώ έχω βαρεθεί να βλέπω τον εαυτό μου, πώς δεν βαριούνται οι άνθρωποι. Το εννοώ. Αυτό είναι τιμητικό, δεν είναι όμως αυτό το ζητούμενο. Νομίζω ότι η δουλειά μας είναι πιο πολιτική. Δημιουργούμαι παράδειγμα για νέους ανθρώπους, να ένας άνθρωπος που εκτίθεται και μας λέει πώς θα ονειρευτούμε και πώς θα μπορέσουμε να ζούμε με θάρρος. Αυτό, εάν το κατάφερνα θα ήμουν ευτυχής. Δεν με ενδιαφέρει να θυμούνται τους ρόλους που έχω παίξει, πιο πολύ με ενδιαφέρει να μείνει αυτή η αύρα, να μη φοβόμαστε και να κάνουμε αυτό που λέει η καρδιά μας».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cio7tnicblv5)


Ειδήσεις σήμερα:

Η σφοδρή κόντρα του Αλέξη Κούγια με την μάρτυρα κατηγορίας του Δημήτρη Λιγνάδη, Τζέφ Μοντάνα

Κώστας Νεστορίδης: Μεγαλείο ψυχής από τον θρύλο της ΑΕΚ που αψηφά ηλικία και κορωνοϊό

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέα επικίνδυνη τροπή με «χορό» πυραύλων – Ο Ζελένσκι προειδοποιεί τη Ρωσία με απώλειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης