Chart Show: Τι ψάχνουν η Βανδή και ο Αρσενάκος μέσα στο παντελόνι της Βίκυς Σταυροπούλου;
Δείτε βίντεο - Το χθεσινό σόου εκτός από τραγούδια χωρισμού χάρισε στους τηλεθεατές πολύ γέλιο
Η Δέσποινα Βανδήπαρουσίασε χθες βράδυ στο «Chart Show»τη λίστα με τα 30 κορυφαία τραγούδια χωρισμού των τελευταίων 40 ετών.
Η βραδιά ήταν γεμάτη από εκπλήξεις και απρόοπτα καθώς στον καναπέ του Chart Show εκτός από τους τραγουδιστές έκατσαν η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Νίκος Κοκλώνης και ο Νίκος Αρσενάκος.
Η ηθοποιός γνωστή για το χιούμορ της χάρισε μοναδικές στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό όταν σηκώθηκε να χορέψει τη ζεμπεκιά της υπό τους ήχους του τραγουδιού «Μα που να πάω» που έχει ερμηνεύσει ο Θέμης Αδαμαντίδης.
Η Βίκυ Σταυροπούλου τρολάρει τον εαυτό της κάνοντας πως χορεύει σαν άλλη μπαλαρίνα από τα μποσλόι. Σε άλλα βίντεο που ανέβασε η ηθοποιός και η Δέσποινα Βανδή κάτι φαίνεται πως έχει μπει μέσα στο παντελόνι της. Η Βανδή και ο Αρσενάκος ψάχνουν να βρουν τι έχει μπει στο παντελόνι της ενώ ο Κοκλώνης και ο Μπεγνής έχουν σκάσει στα γέλια.
Δείτε τα απολαυστικά βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Βίκυ Σταυροπούλου
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.