Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν σκοπεύει να κρατήσει τίποτα κρυφό στην αυτοβιογραφία της - Θα «ξεσκεπάσει» την αδερφή της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν σκοπεύει να κρατήσει τίποτα κρυφό στην αυτοβιογραφία της - Θα «ξεσκεπάσει» την αδερφή της

Πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας αναφέρει πως η ποπ σταρ δεν πρόκειται να κρύψει καμία λεπτομέρεια γύρω από τη ζωή της - Σκοπεύει να πει όλη την αλήθεια για την αδερφή της και τονίζει πως «αν δεν ήταν εκείνη, η Τζέιμι Λιν δεν θα είχε καν καριέρα»

britneyspears
«Τίποτα δεν θα κρατήσει κρυφό» στην αυτοβιογραφία που ετοιμάζει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η σταρ της ποπ έχει ξεκινήσει να γράφει τα απομνημονεύματά της, αφού κατάφερε μετά από 14 χρόνια να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής της από την οικογένειά της και σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, έχει υπογράψει ήδη συμφωνία ύψους 15 εκατ. δολαρίων με τον εκδοτικό οίκο «Simon & Schuster».


Πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας μίλησε στο Us Weekly και αποκάλυψε πως η Μπρίτνεϊ είναι αποφασισμένη να πει όλη την αλήθεια γύρω από την κηδεμονία της και τη ζωή της γενικότερα, καθώς είναι πολλοί εκείνοι που διαδίδουν ψεύδη γύρω από το όνομά της.

Κλείσιμο
«Στα απομνημονεύματά της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν πρόκειται να κρατήσει τίποτα κρυφό. Νιώθει τόσο προδομένη από την αδερφή της, που βγήκε δημόσια κι είπε τέτοια πράγματα για αυτή, ενώ αν δεν ήταν η Μπρίτνεϊ δεν θα είχε καν καριέρα», δήλωσε η πηγή.


Η σταρ έχει κατηγορήσει πολλές φορές την Τζέιμι Λιν και δημόσια αναφέροντας πως λέει «ασύλληπτα ψέματα» σχετικά με την ίδια και μάλιστα, αποκάλυψε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της.

Η Τζέιμι Λιν Σπίαρς εξέδωσε το βιβλίο της με τίτλο «Things I Should Have Said», το οποίο στηρίζεται στο μεγαλύτερο μέρος του... στην ιστορία της Μπρίτνεϊ.


Περιέγραψε μάλιστα, ένα περιστατικό, όπου η Μπρίτνεϊ την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο μαζί της και την απειλούσε πως θα της κάνει κακό, ενώ κρατούσε ένα μαχαίρι. Επίσης, την χαρακτήρισε μεταξύ άλλων «παρανοϊκή, απρόβλεπτη κι εκτός ελέγχου».



Ειδήσεις σήμερα:

Εισβολή στην Ουκρανία: Πάνω από 100 άμαχοι έχουν τραυματιστεί στη Μαριούπολη

Survivor: «Κόλαση» η Κολομβιανή σύντροφός του Ταλάντσεβ - Δείτε βίντεο

Survivor: Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη που έκανε την Ασημίνα να πλαντάξει στο κλάμα - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης