Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά, αν η αδελφή της συνεχίζει τις προσβλητικές αναφορές στο όνομά της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά, αν η αδελφή της συνεχίζει τις προσβλητικές αναφορές στο όνομά της

Ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ  προειδοποιεί την αδελφή της πως η ποπ σταρ «θα αναγκαστεί να εξετάσει και να πάρει κάθε απαραίτητο νομικό μέτρο», αν δεν σταματήσει τις συκοφαντίες εναντίον της

jamiespears
Νέα δικαστική διαμάχη περιμένει την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μετά τις συκοφαντικές δηλώσεις της αδελφής της, Τζέιμι Λιν, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της αυτοβιογραφίας με τίτλο «Things I Should Have Said».

Σύμφωνα με την επιστολή, που έστειλε η ποπ σταρ στην αδελφή της, γραμμένη από τον δικηγόρο της, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, η Τζέιμι Λιν Σπίαρς «πρέπει να πάψει να κάνει κατάχρηση του ονόματος της αδερφής της και να σταματήσει κάθε υποτιμητική αναφορά στην ίδια για την καμπάνια προώθησης του βιβλίου της».


Σε περίπτωση, που δεν σταματήσει τις συκοφαντίες, ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ προειδοποιεί πως η ποπ σταρ «θα αναγκαστεί να εξετάσει και να πάρει κάθε απαραίτητο νομικό μέτρο».

Στην αυτοβιογραφία της, η μικρή αδερφή της Μπρίτνεϊ έχει χρησιμοποιήσει «εξωφρενικούς ισχυρισμούς», όπως υποστηρίζει ο Ρόζενγκαρτ, ώστε να παραπλανήσει το κοινό πως η Μπρίτνεϊ «την εκμεταλλεύτηκε με σκοπό το οικονομικό της κέρδος».

Κλείσιμο
Η διαμάχη μεταξύ των δύο αδερφών ξεκίνησε από την συνέντευξη που παραχώρησε η Τζέιμι Λιν Σπίαρς στην εκπομπή Good Morning America, όπου χαρακτήρισε την τραγουδίστρια «παρανοϊκή, απρόβλεπτη κι εκτός ελέγχου».


Τις δηλώσεις της φυσικά, δεν άφησε αναπάντητες η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Με μία ανάρτησή της στo Twitter, η σταρ απάντησε στην αδερφή της:

«Τζέιμι Λιν συγχαρητήρια μωρό μου, έπιασες πάτο! Δεν έχω υπάρξει ποτέ δίπλα σου κρατώντας μαχαίρι και ούτε που το σκέφτηκα ποτέ. Tο μόνο μαχαίρι που πιάσαμε ποτέ ήταν αυτό για τα κολοκυθάκια και πάλι, δεν το χρησιμοποιούσα, γιατί μου έπεφτε μεγάλο. Οπότε σε παρακαλώ σταμάτα μ' αυτά τα τρελά ψέματα που χρησιμοποιείς για να πουλήσεις βιβλία στο Χόλιγουντ. Πρώτη φορά γνωρίζω μία απατεώνισσα που θα έβγαζε τέτοια πράγματα από το μυαλό της για κάποιον. Πραγματικά, είμαι πολύ μπερδεμένη γιατί δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος. Σοβαρά τώρα, Τζέιμι Λιν; Έλα τώρα! Συγχαρητήρια που συστήνεις τη νέα σου εκδοχή στη μεγαλύτερή σου αδερφή. Μου δείχνει ότι από το χαμηλό επίπεδο, έφτασες ακόμα χαμηλότερα και τώρα έπιασες πάτο. Μπράβο, με κέρδισες σε αυτό, μωρό μου!».






Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Δείτε τις δύο καταθέσεις της Γεωργίας Μπίκα

Αρνητής κορωνοϊού χτύπησε στο πρόσωπο τον διοικητή του νοσοκομείου Ναυπλίου

Survivor: Αποχώρησε ο Βαλάντης χωρίς να πει «αντίο» και πέταξε στη φωτιά την κόκκινη μπαντάνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης