Η «οργισμένη» απάντηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στους ισχυρισμούς της αδερφής της - «Απατεώνισσα, έπιασες πάτο»

Η «οργισμένη» απάντηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στους ισχυρισμούς της αδερφής της - «Απατεώνισσα, έπιασες πάτο»

«Παρανοϊκή, απρόβλεπτη κι εκτός ελέγχου», χαρακτήρισε την ποπ σταρ η αδερφή της - Ισχυρίζεται πως όταν ήταν μικρές, η Μπρίτνεϊ την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο μαζί της και την απειλούσε πως θα της κάνει κακό με ένα μαχαίρι

Jamie-Britney
Την οργισμένη αντίδραση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς προκάλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε η αδερφή της, Τζέιμι Λιν Σπίαρς.

Η αδερφή της ποπ σταρ και επίσης τραγουδίστρια, ισχυρίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Nightline πως ήταν πάντοτε δίπλα στην αδερφή της, ακόμα κι όταν εκείνη την «τρομοκρατούσε» με την συμπεριφορά της.

Περιέγραψε μάλιστα, ένα περιστατικό, όπου η Μπρίτνεϊ την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο μαζί της και την απειλούσε πως θα της κάνει κακό, ενώ κρατούσε ένα μαχαίρι.


Ακούγοντας την αδερφή της να υποστηρίζει πως η ίδια είναι «παρανοϊκή, απρόβλεπτη κι εκτός ελέγχου», η τραγουδίστρια θέλησε να της απαντήσει δημόσια με μία ανάρτηση στο Twitter, κατηγορώντας την πως τώρα που η ίδια απέκτησε επιτέλους την ελευθερία της μετά από τη 13χρονη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα τους, η αδερφή της προσπαθεί να την σαμποτάρει «πουλώντας εις βάρος της».

Κλείσιμο
Η τραγουδίστρια έκανε την εν λόγω δήλωση, καθώς η αδερφή της προχώρησε σε αυτές τις εξομολογήσεις, με αφορμή τη νέα της αυτοβιογραφία «Things I Should Have Said».

britnjamie

Στην ανάρτησή της, η σταρ της ποπ αναφέρει: «Τζέιμι Λιν συγχαρητήρια μωρό μου, έπιασες πάτο! Δεν έχω υπάρξει ποτέ δίπλα σου κρατώντας μαχαίρι και ούτε που το σκέφτηκα ποτέ. Tο μόνο μαχαίρι που πιάσαμε ποτέ ήταν αυτό για τα κολοκυθάκια και πάλι, δεν το χρησιμοποιούσα, γιατί μου έπεφτε μεγάλο. Οπότε σε παρακαλώ σταμάτα μ' αυτά τα τρελά ψέματα που χρησιμοποιείς για να πουλήσεις βιβλία στο Χόλιγουντ. Πρώτη φορά γνωρίζω μία απατεώνισσα που θα έβγαζε τέτοια πράγματα από το μυαλό της για κάποιον. Πραγματικά, είμαι πολύ μπερδεμένη γιατί δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος. Σοβαρά τώρα, Τζέιμι Λιν; Έλα τώρα! Συγχαρητήρια που συστήνεις τη νέα σου εκδοχή στη μεγαλύτερή σου αδερφή. Μου δείχνει ότι από το χαμηλό επίπεδο, έφτασες ακόμα χαμηλότερα και τώρα έπιασες πάτο. Μπράβο, με κέρδισες σε αυτό, μωρό μου!».






Ειδήσεις σήμερα

Σε ισχύ το πρόστιμο για ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών - Ποιοι εξαιρούνται

Βροχές σήμερα στα δυτικά - Έρχονται διαδοχικές ψυχρές εισβολές

Ο Μακρόν «τσάντισε» τους ανεμβολίαστους: Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για τη θέσπιση του εμβολιαστικού πάσου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης