Τζέιμι Λιν Σπίαρς: «Ήμουν πάντα δίπλα της» απαντά στις κατηγορίες ότι δεν στήριξε την Μπρίτνεϊ

Τζέιμι Λιν Σπίαρς: «Ήμουν πάντα δίπλα της» απαντά στις κατηγορίες ότι δεν στήριξε την Μπρίτνεϊ

Οι θαυμαστές της ποπ σταρ έχουν κατηγορήσει πολλές φορές την αδερφή της, Τζέιμι Λιν Σπίαρς, ότι αδιαφορούσε και δεν τη βοήθησε να ξεφύγει από τη «φυλακή» του πατέρα της

speas
Είναι γνωστή η επίθεση που δέχεται τα τελευταία χρόνια η Τζέιμι Λιν Σπίαρς για το ότι δεν στάθηκε με τον σωστό τρόπο στο πλευρό της αδερφής της, Μπρίτνεϊ, στην υπόθεση της κηδεμονίας της.

Σε πρόσγατη συνέντευξη που παραχώρησε όμως, στην εκπομπή Good Morning America, αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να εξηγήσει τι πραγματικά ισχύει σε σχέση με την αδερφή της.

«Ήμουν πάντα η μεγαλύτερη υποστηρίκτρια της αδερφής μου. Πάντα, όταν χρειαζόταν βοήθεια, εγώ έβρισκα τους τρόπους για να της την παρέχω», δήλωσε αρχικά η 30χρονη.



«Εγκατέλειψα τη ζωή μου για να βεβαιωθώ ότι εκείνη είναι καλά και να της βρω τις απαραίτητες επαφές, στις οποίες θα έπρεπε να απευθυνθεί σχετικά με την υπόθεση της κηδεμονίας της. Αν λοιπόν, ήθελα να της κάνω κακό ή να την παρατήσω στην τύχη της, γιατί να συνεχίσω να την στηρίζω δημόσια;», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Βέβαια, δεν αποκάλυψε τι είδους επαφές βρήκε για την αδερφή της, ούτε αν τελικά η σταρ της ποπ τις χρησιμοποίησε, όμως για εκείνη σημασία έχει ότι προσπάθησε.

Κλείσιμο

Ωστόσο, αναφέρθηκε σε μία συνάντηση που είχε τον Φεβρουάριο του 2018 με τον πρώην δικηγόρο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Σάμουελ Ίνγκχαμ και την υπόλοιπη νομική ομάδα στο Λος Άντζελες. Όπως εξήγησε, ήταν εκείνη που προσπάθησε να την απαλλάξει από τη συγκεκριμένη νομική εταιρεία που την εκπροσωπούσε, ώστε να προσλάβει νωρίτερα τον Μάθιου Ρόουζενγκαρτ, όμως δυστυχώς, δεν τα κατάφερε.

«Κάθε φορά που έψαχνε άλλους ανθρώπους για να τη βοηθήσουν, ήμουν εγώ που τους έβρισκα. Προσπάθησα να μιλήσω και στην προηγούμενη νομική ομάδα, που την υποστήριζε, όμως αυτό δεν πήγε και πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά.

spears

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι η ίδια ποτέ δεν συμφώνησε με τις τακτικές των γονιών της και τόνισε πως είναι υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. «Όλοι έχουμε φωνή και πρέπει να ακούγεται», δήλωσε η Τζέιμι Λιν Σπίαρς.

Βέβαια, μετά τις αποκαλύψεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την καταπίεση που δεχόταν από τους γονείς της στα πλαίσια της κηδεμονίας της, η Τζέιμι Λιν είχε αποκαλύψει πως κι εκείνη δεν είχε πολύ διαφορετική αντιμετώπιση.


Στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «Things I Should Have Said», η αδερφή της περιγράφει τις δικές της εμπειρίες με τους γονείς τους, ενώ αποκαλύπτει πως στην ηλικία των 16, την είχαν αναγκάσει να προχωρήσει σε έκτρωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, όταν η έφηβη τότε Τζέιμι Λιν ανακοίνωσε στους γονείς της την εγκυμοσύνη της, το πρώτο πράγμα που έκαναν είναι να «μπουν αγριεμένοι στο δωμάτιό της, προσπαθώντας να την πείσουν για το πόσο κακή ιδέα ήταν να γίνει μητέρα». «Θα καταστρέψει την καριέρα σου, είσαι τόσο νέα. Δεν θα ξέρεις τι να κάνεις. Τώρα μπορείς να πάρεις χάπια και εμείς θα σε βοηθήσουμε σε ό,τι ακολουθήσει. Ξέρω έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς πολύ γρήγορα το πρόβλημα», της είχε πει ο πατέρας της όπως ισχυρίζεται η ίδια. 





Ειδήσεις σήμερα:

Φοβερό τροχαίο με Ferrari στη Βούλα - Νεκρός ο 35χρονος οδηγός της - Δείτε βίντεο

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Το FBI συνέλαβε τον ιδρυτή της ακροδεξιάς οργάνωσης «Oath Keepers»

Στοιχεία για θυρίδες σε τράπεζα του εξωτερικού προαναγγέλλει η χήρα Τσοχατζόπουλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης