«Όλοι οι ρόλοι είναι πρόκληση, ιδιαίτερα αυτός, γιατί το περιεχόμενο είναι θρησκευτικό. Πήγαμε σε διάφορα μέρη που έζησε για να φέρουμε στο προσκήνιο τις μνήμες αυτού του αγίου. Εγώ υπηρετώ τη θρησκεία μέσα από το χώρο του θεάτρου», είπε αρχικά ο Νικήτας Τσακίρογλου.
Για τη σύζυγό του, τη Χρυσούλα Διαβάτη, ο Νικήτας Τσακίρογλου απάντησε: «Είναι μία πιστή γυναίκα, είμαστε αγαπημένο ζευγάρι. Είναι ένας άνθρωπος ταλαντούχος θεωρώ, καλύτερη από εμένα».
Για το κίνημα metoo, ο Νικήτας Τσακίρογλου είπε: «Την εξουσία πρέπει να την έχεις, αλλά όχι να την εκμεταλλευτείς και να ξέρεις ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Έχω σαν αρχή “μην κάνεις ότι δεν θα ήθελες να σου κάνουν”».
Όσον αφορά τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, ο Νικήτας Τσακίρογλου απάντησε: «Για μένα είναι αγαπητοί συνάδελφοι και θα παραμείνουν αγαπητοί συνάδελφοι. Ο καθένας πράττει αυτό που νομίζει και αυτό που επιτάσσει η ηθική του. Σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω ότι υπερέβαλλαν εαυτό έχοντας κάποια εξουσία στα χέρια τους».
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.