Καλεσμένοι της ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Γιάννης Ζουγανέλης - «Μια αγκαλιά τραγούδια», την Παρασκευή 11 και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου
Η Μαρία Καρλάκη μας προσκαλεί για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή Σφίγγα τις Παρασκευές 11 και 18 Φεβρουαρίου, για να μας παρουσιάσει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα, με τίτλο «Μια αγκαλιά τραγούδια», με αγαπημένα κομμάτια από τη σύγχρονη έντεχνη και λαϊκή ελληνική μουσική.
Η Μαρία Καρλάκη, έχοντας κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες το ανέκδοτο τραγούδι -του αξέχαστου σε όλους μας, σπουδαίου δημιουργού Αντώνη Βαρδή, σε στίχους της καταξιωμένης Όλγας Βλαχοπούλου- «Πάρε με στην αγκαλιά σου», αλλά έχοντας και στις αποσκευές της διασκευές όπως τα «Γιαρέμ» των Γιώργου Χατζηνάσιου και Νίκου Γκάτσου και «Αυτό τον κόσμο τον καλό» των Σταύρου Ξαρχάκου και Βασίλη Ανδρεόπουλου, μας παρουσιάζει μία διαφορετική πτυχή του εαυτού της, με εφόδιο το ερμηνευτικό της ταλέντο.
Τραγούδια, όπως τα «Ξενύχτησα στην πόρτα σου», «Ταχεία», «Θάλασσες», «Στην καρδιά», «Διόδια» και πολλά άλλα θα μας κρατήσουν συντροφιά σε δύο υπέροχες μουσικές βραδιές!
Η Μαρία Καρλάκη θα έχει και αγαπημένους καλεσμένους και τις δύο βραδιές. Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου θα υποδεχτεί τον μοναδικό ερμηνευτή Θέμη Αδαμαντίδη, για να μοιραστούν ντουέτα και τραγούδια-εκπλήξεις, ενώ την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου θα υποδεχτεί τον πολυτάλαντο Γιάννη Ζουγανέλη, για να παρουσιάσουν από κοινού το τραγούδι «Κάτι δεν κάναμε καλά», που της έγραψε ο ίδιος με τους στίχους του Ηλία Φιλίππου, αλλά και τραγούδια που μοιράστηκαν μαζί στις κοινές τους συναυλίες, όπως τα «Βασιλική» και «Δίχτυ».
Ο πίνακας στην αφίσα των εμφανίσεων της Μαρίας Καρλάκη στη Σφίγγα έχει φιλοτεχνηθεί από τον ζωγράφο Γιώργο Σταθόπουλο, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια της μουσικής παράστασης υπογράφει ο Βασίλης Θεοδωράκογλου.
Κλείσιμο
Info
Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
- Για τη διεξαγωγή της παράστασης εφαρμόζονται στον χώρο τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.