Η πρώτη κοινή εμφάνιση του Κρις Νοθ με την Τάρα Γουίλσον, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του Κρις Νοθ με την Τάρα Γουίλσον, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Το ζευγάρι εθεάθη να περπατάει μαζί στους δρόμους της Καλιφόρνια - Κρατούν τα προσχήματα για χάρη των παιδιών τους, όμως η ηθοποιός σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τον συγχωρήσει 

noth
Μετά τις καταγγελίες που δέχτηκε ο Κρις Νοθ για σεξουαλική κακοποίηση και κατέστρεψαν όχι μόνο την καριέρα, αλλά και τον γάμο του, ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με την σύζυγό του, Τάρα Γουίλσον.

Ο Mr. Big του Sex and the City, όπως τον γνώρισε το κοινό, κατηγορείται πως κακοποίησε σεξουαλικά τέσσερις γυναίκες, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγχωρήσει η σύζυγός του.


Με το γάμο τους να κρέμεται από μία λεπτή κλωστή, προσπαθούν και οι δύο να κρατήσουν τις ισορροπίες για χάρη των παιδιών τους.

Πρόσφατα το ζευγάρι συναντήθηκε μετά από πολύ καιρό στην Καλιφόρνια και κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά δημόσια για πρώτη φορά μαζί με τους γιους τους.


Το τελευταίο διάστημα, ζουν χωριστά, με τον Κρις Νοθ να έχει μείνει στη Νέα Υόρκη και την Γουίλσον να μένει με τους δύο γιους τους, τον 14χρονο Ορίον και τον 1 μόλις έτους, Κιτ στην Καλιφόρνια.

Κλείσιμο
Πηγή από το περιβάλλον της Τάρα Γουίλσον υποστηρίζει στην Page Six πως η ίδια δεν μπορεί να συγχωρήσει τον σύζυγό της, καθώς πιστεύει πως ακόμα κι αν δεν ισχύουν τελικά, οι καταγγελίες περί βιασμού, σίγουρα την έχει απατήσει. Μάλιστα, σταμάτησε να φοράει τη βέρα της, σε αντίθεση με τον Κρις Νοθ που εξακολουθεί να προσπαθεί να σώσει τον γάμο τους.



Ειδήσεις σήμερα:

Kάθειρξη 20 ετών για τον «Tiger King» του Netflix

Ζελένσκι σε Μακρόν: Ο διάλογος με τη Μόσχα πρέπει να συνεχιστεί για την αποκλιμάκωση της έντασης

Καναδάς: «Κονβόι» φορτηγατζήδων διαδηλώνει ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης