Από μία κλωστή κρέμεται ο γάμος του Κρις Νοθ - Η Τάρα Γουίλσον «πέταξε» τη βέρα της

Από μία κλωστή κρέμεται ο γάμος του Κρις Νοθ - Η Τάρα Γουίλσον «πέταξε» τη βέρα της

Οι παπαράτσι εντόπισαν την σύζυγο του ηθοποιού συντετριμμένη να κλαίει στο αυτοκίνητό της - Παρά τους φίλους τους που λένε ότι προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους, η ίδια έχει βγάλει τη βέρα της

Tara-Wilso
Σιγά - σιγά η ζωή του Κρις Νοθ καταρρέει, μετά τις αποκαλύψεις τεσσάρων γυναικών που κατηγορούν τον ηθοποιό για σεξουαλική κακοποίηση.

Αν και ο Mr. Big πίστευε πως φέτος θα ήταν η χρονιά του με την πρώτη σεζόν του «And Just Like That» να έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, τελικά έπεσε έξω. 'Η μάλλον απέκτησε δημοσιότητα για τους «λάθος λόγους».


Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Sex and the City» έχει ήδη χάσει πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες, έχει περιορίσει τις εμφανίσεις του λόγω της κατακραυγής που δέχεται και όπως όλα δείχνουν, κινδυνεύει να καταστρέψει και τον γάμο του.

Ή μάλλον το έχει ήδη κάνει, αν κρίνει κανείς από την πιο πρόσφατη εμφάνιση της συζύγου του, Τάρα Γουίλσον.

Κλείσιμο


Εκτός από το γεγονός ότι το ζευγάρι πέρασε χωριστά τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές, με τον ηθοποιό να παραμένει στη Νέα Υόρκη και τη σύζυγο του να ταξιδεύει στο Λος Άντζελες με τα παιδιά τους, η Τάρα Γουίλσον εντοπίστηκε πρόσφατα από την κάμερα των παπαράτσι να ξεσπάει σε κλάμματα στη μέση του δρόμου.



Επιπλέον στοιχείο που μαρτυρά ότι ο γάμος τους κρέμεται από μία λεπτή κλωστή είναι η βέρα που έλειπε από το χέρι της γυναίκας.



Πηγές από το κοντινό τους περιβάλλον βέβαια, υποστηρίζουν πως και οι δυο προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους, ιδίως για χάρη των παιδιών τους. Ωστόσο, η στάση της Γουίλσον δε μαρτυρά το ίδιο.





Ειδήσεις σήμερα:

Αναβλήθηκε η δίκη του 18χρονου που κατηγορείται ότι βίασε τον 13χρονο αδελφό του στη Ρόδο

Δείτε τα νέα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων λόγω Covid

Πόσο αξιόπιστα είναι τα self και τα rapid test για τον κορωνοϊό;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης