Πώς αντιδρά ο Ορφέας Αυγουστίδης στην «πίεση» της μητέρας του να κάνει θρησκευτικό γάμο
«Ένα παιδί έχω. Θα το κάνουμε το γλέντι μας», είπε η Μαρία Τζομπανάκη
Στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση «Προσωπικά» είναι καλεσμένοι η Μαρία Τζομπανάκηκαι ο Ορφέας Αυγουστίδης.Η ηθοποιός που φέτος βρίσκεται τηλεοπτικά με τον Ορφέα Αυγουστίδη στη σειρά ο «Σασμός» μεταξύ άλλων μίλησε για την επιθυμία της ο γιος της να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και να ακολουθήσει ένα μεγάλο γλέντι. «Ένα παιδί έχω. Θα το κάνουμε το γλέντι μας», είπε χαμογελαστή η Μαρία Τζομπανάκη.«Ένα παιδί έχω. Θα το κάνουμε το γλέντι μας», είπε χαμογελαστή η Μαρία Τζομπανάκη.
«Η διατύπωση είμαι σίγουρος ότι δεν θα ήταν ακριβώς έτσι», ανέφερε γελώντας ο Ορφέας Αυγουστίδης και συνέχισε: «Αυτή τη στιγμή έρχεται από μόνο του πολύ γλυκά, δεν υπάρχει λόγος να αντισταθώ, όλοι θέλουμε να το γιορτάσουμε με αυτό τον τρόπο».
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.