H Rihanna δώρισε 15 εκατομμύρια δολάρια σε οργανώσεις κλιματικής δικαιοσύνης
Η μεγάλη δωρεά θα ενισχύσει 18 οργανισμούς - Διαβάστε τις δηλώσεις της σταρ
Η Rihanna υποστηρίζει την πεποίθησή της ότι η κλιματική αλλαγή είναι ζήτημα κοινωνικής δικαιοσύνης και διαθέτει 15 εκατομμύρια δολάρια στο κίνημα μέσω του ιδρύματός της.
Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας ανακοίνωσε ότι η δωρεά θα ενισχύσει 18 οργανισμούς δικαιοσύνης για το κλίμα που δραστηριοποιούνται σε επτά κράτη της Καραϊβικής και στις ΗΠΑ. Μεταξύ των οργανώσεων είναι οι Climate Justice Alliance, Indigenous Environmental Network και Movement for Black Lives.
«Οι κλιματικές καταστροφές, οι οποίες αυξάνονται σε συχνότητα και ένταση, δεν επηρεάζουν εξίσου όλες τις κοινότητες, με τις κοινότητες έγχρωμων και τις νησιωτικές χώρες να αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο βάρος της κλιματικής αλλαγής» δήλωσε η Rihanna, η οποία είναι από τις νήσους Μπαρμπέιντος στην ανατολική Καραϊβική.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.