Για τη συμμετοχή της στο J2US μίλησε ηΈφη Σαρρή, τη φιλία της με γυναίκες της showbiz και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο... σεξ.
Την τραγουδίστρια συνάντησε στο σπίτι της η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα».
«Ανάμεσα στο σεξ, τον ύπνο και το φαγητό πρώτο βάζω τον… ύπνο βέβαια! Τελευταίο το σεξ! Μην το κάνετε, σας το λέω, θα χάσετε χρόνια από την ζωή σας. Έτσι θεωρώ. Έχω να κάνω σεξ πάρα πολλά χρόνια, έχω ξεχάσει, έχω χάσει το μέτρημα», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις φιλίες που έχει χτίσει μέσα από τον χώρο της showbiz. «Οι φίλες μου από τον χώρο είναι δύο, η Σοφία Αρβανίτη και η Μπέσσυ Αργυράκη. Με τη Δέσποινα Βανδή ένα "γεια" μπορεί να το πούμε. Πέρυσι στο J2US δεν τα καταφέραμε να γίνουμε φίλες», δήλωσε.
Τέλος, ευχαρίστησε τον Νίκο Καρβέλα, καθώς όπως λέει της άλλαξε τη ζωή. «Ευγνωμονώ πάντα τον Νίκο Καρβέλα και δεν τον ξεχνώ, μου άλλαξε την ζωή», είπε.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.