ΗΕλίζαμπεθ Ελέτσι έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «ΜΕGA Καλημέρα» και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έφυγε από πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, επειδή η σχέση της με την παρουσιάστρια ήταν κακή.
«Κάποτε ήμουν και σε μία εκπομπή και έφυγα στους δύο μήνες, γιατί η παρουσιάστρια είχε πάθει εμβολή με την εμφάνισή μου» υποστήριξε αρχικά η καλλονή δημοσιογράφος.
«Για ποιο λόγο, άραγε, να υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός; Από τη στιγμή που εγώ είμαι μαυρούλα και η άλλη είναι ξανθιά, λευκή, κυρία, κατάλαβες;
Επειδή υπάρχει ένας στιλίστας πάντα που μας ντύνει, δεν έφταιγα εγώ για το πώς ντυνόμουν σε αυτή την πρωινή εκπομπή. Η συγκεκριμένη είχε ένα θέμα γενικότερα με μένα, είχε θέμα με τα κοντινά, είχε θέμα με πολλά άλλα» πρόσθεσε.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.