Ο Χάρης Ρώμαςχρειάστηκε να αντικαταστήσει έναν από τους αγαπημένους του ηθοποιούς στον θίασό τους, καθώς ήταν αρνητής του εμβολίου.
Τον ηθοποιό εντόπισε στα παρασκήνια της παράστασης «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός» η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα;» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το πώς θα αντιδρούσε αν κάποιος από τον θίασό του αρνούταν να εμβολιαστεί.
Όπως εξήγησε ο Χάρης Ρώμας, αυτό του έχει ήδη συμβεί και δυστυχώς και για τους δύο, χρειάστηκε να τον αντικαταστήσει.
«Θα ήταν πρόβλημα να έχω στον θίασο ηθοποιό, που είναι αρνητής του εμβολίου. Και ήταν ένας. Υπήρξε ένας ηθοποιός, που ήταν αρνητής του εμβολίου και τον αντικατέστησα. Όχι ότι δεν τον αγαπούσα, τον αγαπώ ακόμα και θα τον αγαπώ πάντα», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.
Στην συνέχεια εξήγησε το λόγο, για τον οποίο δεν συμβιβάστηκε με τα rapid test και απομάκρυνε τον ηθοποιό: «Έπρεπε να δώσω το καλό παράδειγμα και στους άλλους, αλλά και τους τεχνικούς, που αποφάσισαν μετά από παράκλησή μου να εμβολιαστούν. Εγώ δεν το έκρυψα ποτέ, έχω σπουδάσει ιατρική, δεν μπορώ να κάνω σκόντο, όσο και να αγαπάω κάποιον. Ούτε καν με rapid test. Του έδωσα μια περίοδο αρκετά μεγάλη για να το σκεφτεί και μετά αντικαταστάθηκε».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»