Στην παρουσίαση του βιβλίου «Το χάδι του Αγγέλου» της Καρμέλα Κατσαμένη παραβρέθηκε ηΜαρίνα Πατούλη η οποία κλήθηκε να το προλογίσει.
Πρόκειται για ένα βιβλίο που μιλά για τις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί, όπως τόνισε η ίδια, ενώ αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή επισήμανε ότι έχει, πλέον, χαράξει τη δική της πορεία.
«Με τιμά να λέγομαι Πατούλη» τονίζει, ενώ υπογραμμίζει ότι αν «αλλάξω επώνυμο, θα είναι για να προσθέσω εκείνο του επόμενου συζύγου».
Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η Έλενα Ράπτη, η οποία ερωτηθείσα για την προσωπική της ζωή, αρκέστηκε να απαντήσει στο ότι δεν έχει χρόνο, καθώς όλα αυτά με τα οποία καταπιάνεται επαγγελματικά, τη γεμίζουν απόλυτα.
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.