«Λύγισε» στον αέρα του Big Brother ο Παναγιώτης Πέτσας - «Όταν βλέπεις τον ήρωα σου πεσμένο... »

«Λύγισε» στον αέρα του Big Brother ο Παναγιώτης Πέτσας - «Όταν βλέπεις τον ήρωα σου πεσμένο... »

Η περίοδος που «τσάκισε» τον παίκτη του Big Brother - Το πρόβλημα υγείας που πέρασε ο πατέρας του

petsas
Ο Παναγιώτης Πέτσας ανοίχτηκε στον αέρα του Big Brother και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο πατέρας του πριν κάποια χρόνια.

Ο παίκτης του ριάλιτι έκανε την δική του «Γραμμή Ζωής» και αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο της ζωής του, που τον «τσάκισε», όταν ο πατέρας του υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Ως μικρό παιδί, ο Παναγιώτης Πέτσας «λύγισε» με την εικόνα του «ήρωά του», όπως χαρακτηρίζει τον πατέρα του, να είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι.

«Τότε ο πατέρας μου πέρασε ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας. Έπαθε έμφραγμα. Γυρνάω από το σχολείο και βλέπω τον πατέρα μου στο κρεβάτι να μην είναι καλά. Η μητέρα μου τον πήρε και τον πήγε στο νοσοκομείο, γιατί φοβήθηκε. Γυρνάνε και της λένε οι γιατροί ότι “η καρδιά του άντρα σας δουλεύει με 5%”. Μας έλεγε να μην αγχωνόμαστε, ο μπαμπάς ήταν στο νοσοκομείο και ήταν καλά. Οι γιατροί της είχαν πει πως είχε λίγες πιθανότητες να ζήσει. Περνάει ο καιρός, έχει κάνει το χειρουργείο ο πατέρας μου, έχουν πάει όλα καλά, μπαίνουμε μέσα και τον βλέπω σε ένα κρεβάτι. Όταν βλέπεις τον ήρωα σου πεσμένο... Γιατί λες πως οι ήρωες δεν πέφτουν... Ένιωσα πολύ άσχημα», περιγράφει αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfc8fd18hkup-st)


«Εκείνη την περίοδο η μητέρα μου ήταν πάρα πολύ ταραγμένη, στεναχωρημένη, φοβισμένη για το τι θα συμβεί στον άντρα της. Όταν όμως ήταν μπροστά μας, ερχόταν, μας κοίταζε στα μάτια και χαμογελούσε. Ήταν ο φύλακας άγγελος του και τον έσωσε. Όλο αυτό το σκηνικό τράβηξε ένα μήνα, αλλά ο πατέρας μου βγήκε από την κλινική την πρώτη μέρα του χρόνου. Ο πρώτος καιρός προφανώς ήταν δύσκολος αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει χάσει ποτέ το χαμόγελο του. Πάντα ο πατέρας μου είναι και θα είναι ένας άνθρωπος ο οποίος βλέπει τη θετική μεριά. Χαμογελάει σε όλες τις δυσκολίες», δήλωσε για τον πατέρα του ο Παναγιώτης Πέτσας. 




Ειδήσεις σήμερα

Η φρικιαστική ιστορία της Yara Gambirasio: Η υπόθεση που σόκαρε την Ιταλία

Πύρρος Δήμας: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον θάνατο της συζύγου του

Εφορία: Οι 6+1 δόσεις που πρέπει να πληρωθούν σήμερα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης