Αντζελίνα Τζολί: Κυκλοφόρησε το πρώτο της παιδικό βιβλίο με θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα

Αντζελίνα Τζολί: Κυκλοφόρησε το πρώτο της παιδικό βιβλίο με θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα

Σε συνεργασία με την Διεθνή Αμνηστία, η ηθοποιός κυκλοφόρησε το βιβλίο της με τίτλο  «Know Your Rights and Claim Them: A Guide for Youth»

jolie
Αφού άφησε την ενασχόλησή της με το κρασί και πούλησε το μερίδιό της από το «Chateau Miraval», η Αντζελίνα Τζολί έκανε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα και κυκλοφόρησε το πρώτο της παιδικό βιβλίο.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε γνωστή την είδηση μέσω φωτογραφιών από την παρουσίαση του βιβλίου της, με τίτλο «Know Your Rights and Claim Them: A Guide for Youth» στο Λος Άντζελες.

Πρόκειται για ένα βιβλίο σε συνεργασία με την Διεθνή Αμνηστία και την δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων Geraldine Van Bueren, σχετικό με τα δικαιώματα των ανθρώπων και πιο συγκεκριμένα, των παιδιών.

«Με εμπνέουν τόσο πολύ οι νέοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, παλεύοντας για τα ανθρώπινα δικαίωματα. Από το να προστατεύουν το περιβάλλον μέχρι να παλεύουν κατά της ανισότητας, παίρνουν την θέση των ενηλίκων, που έπρεπε να κάνουν αυτή την δουλειά, αλλά απέτυχαν. Και σε δομές φιλοξενίας προσφύγων και γενικά σε μέρη που βρίσκονται σε πόλεμο, τα παιδιά κουβαλούν το βάρος των συνεπειών αυτών των κακών αποφάσεων», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η ηθοποιός.



Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν τα παιδιά και οι νέοι άνθρωποι έχουν την γνώση και την δύναμη να μιλήσουν, μπορούν να αλλάξουν τις ζωές τόσο των νέων όσο και των ενηλίκων, βοηθώντας στο να υπάρξει ισότητα στην κοινωνία. Αυτό είναι και το μήνυμα του νέου μας βιβλίου».




Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινά δραστηριότητα η Starlink του Έλον Μασκ στην Ελλάδα


Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Αρραβωνιάστηκε τον Τράβις Μπάρκερ - Δείτε στιγμιότυπα από τη ρομαντική πρόταση γάμου


Ρωσία: Αρκούδα επιτέθηκε σε έγκυο θηριοδαμάστρια σε τσίρκο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης