«Η Γη της Ελιάς»: Νέο πρόσωπο στη ζωή του Στέφανου
Απόψε, στις 21:00, στο ΜEGA
Απόψε το βράδυ, κάνει είσοδο στη «Γη της Ελιάς» η Ιζαμπέλλα Φούλοπ. Η όμορφη ηθοποιός υποδύεται την μοναχοκόρη ενός ιδιοκτήτη ταβέρνας, η οποία έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και βοηθά τον πατέρα της στον ελεύθερο χρόνο της.
Η Ελένη θα γνωριστεί με τον Στέφανο και με τις ευλογίες της Αρετής, που την καλοβλέπει καθώς θέλει να απομακρύνει τον γιο της από τη Μυρτάλη, θα έρθει πιο κοντά μαζί του.
Ο νεαρός Καπερνάρος, που δεν έχει σταματήσει να σκέφτεται τη Μυρτάλη, θα διατηρήσει επαφές με την Ελένη, κάτι που -σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Δήμητρα Καλφούντζου σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη- θα φέρει παρεξηγήσεις. Η Μυρτάλη θα τους πετύχει σε τρυφερό ενσταντανέ και θα ζηλέψει, αλλά θα προσπαθήσει να κρύψει τα συναισθήματά της.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ελένη»:
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.