Τον σύντροφό της στο κοινό γνώρισε η Σοφία Μουτίδου. Η γνωστή ηθοποιός τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Κύπρο για τις ανάγκες της stand up παράστασης που παρουσιάζει.
Κάποια στιγμή, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Love it» η Σοφία Μουτίδου είπε πως εκεί βρίσκεται και ο ηχολήπτης της, ο Κωνσταντίνος με τον οποίο είναι σε σχέση τα τελευταία 12χρόνια.
Εκείνη τη στιγμή, ο αγαπημένος της ηθοποιού του οποίου το πρόσωπο είδαμε για πρώτη φορά, ανέβηκε στη σκηνή την πήρε αγκαλιά και την φίλησε.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.