Στην οντισιόν του GNTM 4 βρέθηκε τη Δευτέρα το βράδυ η 21χρονη Μαρία από το Ναύπλιο. Το νεαρό μοντέλο ομολόγησε πως ασχολείται με το ποδόσφαιρο ως σέντερ φορ και πως έχει δυο πλευρές.
«Σίγουρα μέσα μου έχω και τις δυο πλευρές. Και αυτήν που μου έχει αφήσει το ποδόσφαιρο, να είμαι δηλαδή σκληρή σαν αντράκι, αλλά και αυτή που μου έχει αφήσει το μόντελινγκ. Δηλαδή να βγάζω τη θηλυκότητα και την ομορφιά μου» παραδέχθηκε η νεαρή διαγωνιζόμενη στην κάμερα του GNTM!
Με την εξωτερική της εμφάνιση και την άνεση της, η Μαρία κατόρθωσε να αποσπάσει τέσσερα «ναι» και να περάσει στην επόμενη φάση του ριάλιτι μόδας του STAR.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.