GNTM 4: Το μοντέλο που δίχασε τους κριτές και το κοινό - Δείτε βίντεο με όλα όσα έγιναν

GNTM 4: Το μοντέλο που δίχασε τους κριτές και το κοινό - Δείτε βίντεο με όλα όσα έγιναν

Ο παίκτης που κέρδισε τη wild card της Ισμήνης, η σέντερ φορ, ο ψαράς και ο «Ηρακλής» του φετινού κύκλου

μοντελο
Το Greece's Next Top Model επέστρεψε την Δευτέρα το βράδυ με την 4η audition κοριτσιών και αγοριών που ονειρεύονται να γίνουν μοντέλα.

Μια από τις υποψήφιες κατάφερε μάλιστα να αφήσει «άφωνη» την κριτική επιτροπή και κυρίως τον Γιώργο Καράβα που όπως είπε δεν έχει ξαναδεί τέτοιο πλάσμα τα δύο χρόνια που είναι στο ριάλιτι μόδας του Star.

Μία πανύψηλη κοπέλα με μακριά μαύρα μαλλιά, η Ειρήνη Λεμπέση, θύμισε στον coach την Ροζάνα Γεωργίου. Μάλιστα βρέθηκε μπροστά στους κριτές για να τους πει με ενθουσιασμό ότι την θεωρεί το επόμενο top model της Ελλάδας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceeuxuolvb5l-se)


Ο Άγγελος Μπράτης της ζήτησε να περπατήσει για το σόου του, ενώ η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου τής πρότεινε να πάει μαζί της στο Λος Άντζελες. «Αυτό ψάχνουμε στο GNTM» πρόσθεσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, με την Ειρήνη να προκρίνεται στην επόμενη φάση με 4 «ναι», ωστόσο να διχάζει τους... κριτές του Twitter.

Κλείσιμο




Δεν ήταν μόνο η Ειρήνη που εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή του GNTM 4. Το ίδιο συνέβη και με τον Βασίλη Παρωτίδη, ο οποίος είναι 19 χρονών και σπουδάζει ψυχολογία.

Οι Γιώργος Καράβας και Δημήτρης Σκουλός, ανέφεραν πως μοιάζει με τον περσινό νικητή, τον Ηρακλή Τσουζίνοβ. Με 4 «ναι», ο Βασίλης πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM, με τους κριτές να του επισημαίνουν να κάνει γυμναστική και να βελτιώσει το περπάτημα του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceeu4t80hych-se)


Μπροστά στους κριτές του GNTM 4 βρέθηκε και η 21χρονη Μαρία η οποία ήρθε από το Ναύπλιο ώστε να δοκιμαστεί στο χώρο του μόντελινγκ. Το νεαρό μοντέλο ομολόγησε πως ασχολείται με το ποδόσφαιρο ως σέντερ φορ και πως έχει δυο πλευρές και φαίνεται ότι πέτυχε το καλύτερο γκολ της καριέρας της. Η όμορφη Μαρία κατόρθωσε να πάρει τα τέσσερα πολυπόθητα «ναι» και να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού μόδας του Star Channel.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceetr8o2s855-se)



Τέσσερα «ναι» κατάφερε να πάει και ο 24χρονος Μάκης, ο οποίος είχε μια αρκετά μεγάλη ιστορία από πίσω του και όπως αποκάλυψε ασχολείται επαγγελματικά με την υποκριτική και το ψάρεμα, αφού έχει καΐκι. Μάλιστα, ο ίδιος κατάφερε να συγκινήσει την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceew0kv8p25d-se)


Ο 25χρονος Γιάννης από τη Λάρισα μπορεί να μην κατάφερε να πείσει τους κριτές, όμως η ιστορία του φαίνεται να έπεισε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου η οποία του έδωσε την wild card και τον πέρασε στην επόμενη φάση. Ο Γιάννης, ο οποίος εργάζεται και ως μοντέλο, στο παρελθόν ήταν υπέρβαρος, αλλά πλέον έχει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceews2uwfd6x-se)

Μπορεί ο Γιάννης να τα κατάφερε στο «τσακ», δεν είχε όμως την ίδια τύχη και η Χριστιάννα από τον Πειραιά, η οποία άρεσε αρχικά στους κριτές, ωστόσο αν και μόλις 18 χρόνων έχει πειράξει την εξωτερικής της εμφάνιση, μιας και όπως αποκάλυψε έχει "βάλει" χείλια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceewg7dpn8yx-se)


Δείτε το trailer της Τρίτης 21/9

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceezagtorypl-se)



Ειδήσεις σήμερα:

Βρέθηκαν ο σταυρός και το κινητό του Mad Clip - Ξεκίνησε ο έλεγχος του πραγματογνώμονα της οικογένειας

Μεγαλώνει η βρετανική βασιλική οικογένεια - Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Επίθεση με βιτριόλι: Καθηλωτική για ακόμη μια φορά η Ιωάννα - «Γύριζα πλευρά για να μην δω την εικόνα μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης