Πρίγκιπας Άντριου: Θέλει να σταματήσει το «κρυφτούλι» με τον Νόμο για να βρίσκεται δίπλα στην κόρη του, Βεατρίκη

Πρίγκιπας Άντριου: Θέλει να σταματήσει το «κρυφτούλι» με τον Νόμο για να βρίσκεται δίπλα στην κόρη του, Βεατρίκη

Οι δικηγόροι της Τζιούφρι τον αναζητούν για να του επιδώσουν τα δικαστικά έγγραφα - Βρήκε καταφύγιο στο κτήμα της μητέρας του, στο Μπαλμόραλ

beatrice_andrew
Ο πρίγκιπας Άντριου αποφάσισε να βγει από το κρυσφύγετό του στο Μπαλμόραλ για χάρη της κόρης του, πριγκίπισσας Βεατρίκη, η οποία βρίσκεται έγκυος στο νοσοκομείο του Λονδίνου.

Ο πατέρας της, ο οποίος αυτό το διάστημα «κρύβεται» στο κτήμα Μπαλμόραλ δίπλα στην Βασίλισσα Ελισάβετ, μετά τις καταγγελίες εις βάρος του για την σεξουαλική κακοποίηση μίας γυναίκας με το όνομα Τζιούφρι, σκέφτεται να κάνει μία υποχώρηση για χάρη της.



Όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του πρίγκιπα Άντριου, ο ίδιος δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να εμφανιστεί και να «διευκολύνει» τον Νόμο για να του παραδώσει τα δικαστικά έγγραφα, όμως αυτή την στιγμή για εκείνον προέχει η κόρη του.

«Ο πρίγκιπας Άντριου προφανώς δεν ήθελε να φύγει από το Μπαλμόραλ, εφόσον οι δικηγόροι τον ψάχνουν για να του δώσουν τα έγγραφα της δίκης, όμως η κόρη του έρχεται πρώτη και θέλει να είναι εκεί για αυτή», λέει η πηγή στην Sun.

«Θα μπορούσε να περιμένει την πριγκίπισσα Βεατρίκη να γεννήσει και να τον επισκεφτεί εκείνη, όμως θέλει να το κάνει ο ίδιος αυτό», πρόσθεσε.



Είναι άλλωστε, γνωστή η αδυναμία που έχει ο πρίγκιπας Άντριου στις κόρες του, Βεατρίκη και Ευγενία

Θετικοί σε προσφυγή οι δικηγόροι του Άντριου

«Οι δικηγόροι του πρίγκιπα Άντριου δήλωσαν ότι μπορεί να επιδιώξουν να αμφισβητήσουν την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να αναγνωρίσει την εγκυρότητα της σύμβασης της Χάγης, για αίτημα των δικηγόρων» της Βικτόρια Ρόμπερτς Τζούφρε.

Κλείσιμο
Οποιαδήποτε ενέργεια πρέπει να γίνει έως τις 24 Σεπτεμβρίου. Η Βικτόρια Ρομπερτς καταγγέλλει τον δούκα για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν 17 ετών και σύμφωνα με τον αμερικανικό νόμο, επικαλούμενη ηθική βλάβη και μεγάλη ζημία που υπέστη. Η ίδια υποστηρίζει ότι την στρατολόγησε ο πρώην φίλος του πρίγκιπα Άντριου και παιδόφιλος Τζέφρι Έπσταϊν για να κάνει σεξ με τον δούκα. Ο Άντριου αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Ήδη, το πρόβλημα για το ζήτημα των επιδόσεων στον πρίγκιπα Άντριου έχει συζητηθεί από τις προδικαστικές ακροάσεις του αστικού σκέλους της υπόθεσης τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη. Ο δικηγόρος της Βικτόρια Ρόμπερτς υποστήριξε ότι τα απαραίτητα έγγραφα παραδόθηκαν στην τελευταία γνωστή κατοικία του ενάγοντα και ότι τα έγγραφα εστάλησαν μέσω του Βασιλικού Ταχυδρομείου.

Ο Άντριου Μπρέτλερ, δικηγόρος του πρίγκιπα στις ΗΠΑ, υποστήριξε ότι η νομική ομάδα του αμφισβητεί την ισχύ της επίδοσης μέχρι σήμερα, αμφισβητώντας τη διαδικασία, τόσο βάσει των νόμων του Ηνωμένου Βασιλείου όσο και του διεθνούς δικαίου.

Ο Αμερικανός δικαστής Λιούις Κάπλαν αποφάσισε ότι η νομική ομάδα της Βικτόρια Ρόμπερτς μπορεί να προσπαθήσει να επιδώσει τα δικαστικά έγγραφα στον δικηγόρο του Άντριου στο Λος Άντζελες, ανεξάρτητα με το εάν ο δούκας τον εξουσιοδότησε να τα δεχθεί.




Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται ο ευρωστρατός: Η απάντηση των Βρυξελλών στη συμφωνία AUKUS

Επίθεση με βιτριόλι: Οργή από την Ιωάννα για τα όσα υποστηρίζει ο 40χρονος

Προ των πυλών οι ανακοινώσεις για την γ' δόση εμβολίου - Ποιες είναι οι επόμενες πληθυσμιακές ομάδες που θα λάβουν SMS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης