Στο νησί της Μυκόνου βρέθηκε η Σοφία Φυρού. Η μελαχρινή καλλονή που πρόσφατα έγινε μαμά έχει επανέλθει πλήρως και διαθέτει απίστευτο κορμί, το οποίο ανέδειξε με αποκαλυπτικό μπικίνι που επέλεξε να φορέσει.
Η Σοφία Φυρού συνοδευόταν από τον σύζυγό της Αλέξανδρο Κοψιάλη και έστρεψε πάνω της όλα τα βλέμματα. Η sexy mama έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και έχει επιστρέψει στην παλιά εκρηκτική σιλουέτα της.
Το ζευγάρι έκανε θαλάσσια σπορ, ενώ δεν έλειψαν οι απαραίτητες φωτογραφίες με την όμορφη Σοφία να ποζάρει στην κάμερα του κινητού του καλού της.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.