Γονείς έγιναν για πρώτη φορά οΑλέξανδρος Κοψιάλης και η Σοφία Φυρού. Ο youtuber και το μοντέλο απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι πριν από λίγες ώρες και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.
Λίγα λεπτά πριν, η Σοφία Φυρού ανέβασε ένα βιντεάκι από το μαιευτήριο που δείχνει την πρώτη εικόνα του μωρού και σχολίασε: «Θα σε αγαπάμε για πάντα μαϊμουδάκι. Σε ευχαριστούμε Θεέ μου». Αμέσως, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έκανε αναδημοσίευση της ανάρτησης της συντρόφου του και σχολίασε με το γνωστό του χιούμορ: «Ίδιο εγώ το παιδί, ίδιους αστραγάλους έχουμε».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς