Ερωτική εξομολόγηση του Τρίσταν Τόμσον στην Κλόε Καρντάσιαν

Ερωτική εξομολόγηση του Τρίσταν Τόμσον στην Κλόε Καρντάσιαν

Το ζευγάρι έχει τραβήξει πολλές φορές τα φώτα της δημοσιότητας, λόγω ροζ σκανδάλων- Ξανά χώρισαν πρόσφατα

tristan-khloe

Μόλις πριν λίγες ημέρες τα ξένα μέσα ενημέρωσης αποκάλυπταν τον νέο χωρισμό της τρίτης αδερφής Καρντάσιαν, Κλόε, με τον σύντροφο της Τρίστιαν Τόμσον και πατέρα της κόρης της. Η θυελλώδης σχέση τους έχει μετρήσει αρκετούς χωρισμούς αλλά και ροζ σκάνδαλα που έχουν απασχολήσει τα ξένα ταμπλόιντς. Ο Τόμσον, υπήρξε άπιστος, μάλιστα είχε συνάψει ερωτική σχέση με την κολλητή φίλη της μικρότερης αδερφής της Κλόε, Κάιλι.

Την ημέρα των γενεθλίων της, ωστόσο, ο παίκτης του NBA έγραψε σε ανάρτηση του «Χρόνια πολλά Κλοέ, σε ευχαριστώ που είσαι μια υπέροχη σύντροφος, μητέρα και καλύτερη φίλη αλλά και η πιο ευγενική και τρυφερή ύπαρξη που έχω γνωρίσει ποτέ».

Ενώ συνέχισε λέγοντας, «η αγάπη και το πνεύμα σου μεταδίδεται σε όποιον σε γνωρίζει. Ευχαριστώ που είσαι πάντα εκεί για εμένα και βάζεις πάντα την οικογένεια σε πρώτη προτεραιότητα. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Να έχεις μια υπέροχη μέρα». Πρόσθεσε παράλληλα φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές αλλά και με την κόρη τους, τη Τρού.

Ωστόσο, η ανάρτηση του αυτή δεν άρεσε στους καχύποπτους φαν της Κλόε, καθώς στο παρελθόν έχει πληγώσει την τηλεπερσόναν αρκετές φορές. Από κάτω, σχολίαζαν «να την αφήσεις ήσυχη», «δεν είνα η αγάπη η σωστή λέξη για αυτό... εσύ την εκμεταλλεύεσαι ξεκαθάρα» ενώ ένας τρίτος έγραψε «αφού είναι έτσι όπως τα λες, να τη σέβεσαι τότε».

Ειδήσεις σήμερα:

Ματ Χάνκοκ: Εγκατέλειψε και τη σύζυγό του εκτός από το πόστο του υπουργού μετά από 6 εβδομάδες σχέσης με τη σύμβουλό του

Μάτζικ Τζόνσον: Ξετρελαμένος ο θρύλος του NBA από τις ομορφιές των Επτανήσων - Δείτε τι ανέβασε στα social media

Βασίλης Σπανούλης: Το ίνδαλμα των Ντόντσιτς και Αντετοκούνμπο που... μίσησε το αμερικανικό μπάσκετ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης