Οι Έλληνες παίκτες ενώθηκαν, τουλάχιστον για σήμερα, με τους Τούρκους παίκτες του Survivor. Ένα εντυπωσιακό έπαθλο περίμενε την νικήτρια ομάδα.
Όπως είναι γνωστό, ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στην Ελλάδα και τον αντικαθιστά ο Ατζούν Ιλιτζαλί. O παραγωγός του Survivor είπε: «Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στην Ελλάδα, οπότε εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής».
Στο Survivor, όπως ήδη ανακοίνωσε ο Γιώργος την Κυριακή, θα δούμε εκπλήξεις και έπαθλα αυτή την εβδομάδα.
Όμως, αυτό που δεν είχε ενημερώσει τους παίκτες είναι ότι… θα ξεκινήσει ελληνοτουρκική μάχη.
Οι Έλληνες και οι Τούρκοι συναντήθηκαν και υπήρξε μία μεγάλη ανατροπή.
Οι Κόκκινοι θα είναι με τους Κόκκινους και οι Μπλε με τους Μπλε.
Όσον αφορά το έπαθλο, η ομάδα που θα κερδίσει θα φύγουν καυευθείαν από την παραλία και θα μεταφερθούν στη βόρεια μεριά του νησιού για να κάνουν ράφτινγκ.
Αμέσως μετά θα κάνουν πικ νικ και θα πάνε σε μια βίλα για να διανυκτερεύσουν εκεί και θα τους δοθούν κινητά για να φωτογραφηθούν σέλφι και η καλύτερη σέλφι θα πάρει ένα έπαθλο για την Ελλάδα και την Τουρκία.
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.