Αγωνία στον «Ερυθρό Σταυρό»: Διασωληνωμένος με κορωνοϊό 17χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα

Αγωνία στον «Ερυθρό Σταυρό»: Διασωληνωμένος με κορωνοϊό 17χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα

Ο έφηβος είχε εισαχθεί την περασμένη εβδομάδα για νοσηλεία στο νοσοκομείο και παρέμεινε μέχρι την Κυριακή σε απλή κλινική οπότε και επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του - Τι αναφέρουν στο protothema.gr, οι γιατροί που τον παρακολουθούν

entatiki_swtiria_main
Ένας 17χρονος, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, είναι διασωληνωμενος στον Ερυθρό Σταυρό, αποτελώντας τον νεότερο ασθενή με μηχανική υποστήριξη λόγω της λοίμωξης Covid-19, που αναγράφεται στη σημερινή επιδημιολογικη έκθεση του ΕΟΔΥ, και η οποία περιλαμβάνει 556 διασωληνωμένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έφηβος είχε εισαχθεί την περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο - υπενθυμίζεται ότι είναι αποκλειστικα για νοσηλεία ασθενών με Covid-19- και παρέμεινε για λίγες ημέρες σε απλή κλινική.

Προχθές η κατάσταση του επιβαρύνθηκε και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί σε Μονάδα και να διασωληνωθεί, καθώς παρατηρήθηκαν σημαντικές αλλοιώσεις στους πνεύμονές του.

Νοσοκομειακές πηγές ανέφεραν στο protothema.gr πως η εικόνα του είναι βελτιωμένη, και ενδεχομένως να ξεκινήσουν οι προσπάθειες για την αποσωλήνωσή του τα επόμενα 24ωρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένειά του δεν είχε εμβολιαστεί, αλλά προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν κάποιο άλλο μέλος της οικογενείας του έχει νοσήσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε φωτογραφία: To «μποτιλιάρισμα» στο FIR της Λευκορωσίας μετά το αεροπορικό εμπάργκο

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Πολωνίας

Πολιτισμός: Τι προτείνουν οι αρμόδιοι υπουργοί της Ευρώπης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πανδημίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ