Εντυπωσιακή η συμμετοχή της Αλβανίας, με την 35χρονη τραγουδίστρια η οποία κρατά ρίζες από την Ελλάδα.
Η Αλβανία φέτος συμμετέχει στη Eurovision με την Άντζελα Περιστέρη η οποία και έχει ιδιαίτερη σχέση με την Ελλάδα.
Η τραγουδίστρια έχει ελληνικό όνομα, καθώς όπως έχει αποκαλύψει η ίδια γεννήθηκε στην Κορυτσά και ο πατέρας της είναι ελληνικής καταγωγής.
Η Άντζελα έκανε τα πρώτα της μαθήματα στο τραγούδι στην πατρίδα της, τελείωσε το Λύκειο στα Τίρανα, ενώ αποφοίτησε από την Ακαδημαϊκή Σχολή στην Αθήνα.
Η τραγουδίστρια πήρε το «χρίσμα» της εκπροσώπησης της χώρας της στη Eurovision έπειτα από τη νίκη της στον 59ο εθνικό διαγωνισμό Festivali i Këngës.
Έχει στο ενεργητικό της πολλές συμμετοχές σε συναυλίες, σόου και φεστιβάλ.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»