Ο Ιωάννης Μελισσανίδης μίλησε στο Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του πριν από έναν χρόνο. «Ο μπαμπάκας μου… Ο μπαμπάς μου… Τον έχασα πριν από έναν χρόνο περίπου. Έχω εμπνευστεί πολύ από εκείνον και ειδικά τα τελευταία του λόγια, που ήμασταν εκεί όλοι μαζί, ήταν πολύ συγκινητικά. Ήταν μεγάλη η παρακαταθήκη του… Πηγαίναμε σε αγώνες με δικά μου έξοδα, με τα έξοδα που πλήρωναν οι γονείς μου. Οι άνθρωποι από τις προσπάθειες τους προσέφεραν στο δικό μου όνειρο, χωρίς να μου στερήσουν τίποτα.
Είναι πολύ συγκινητικό να πεθαίνεις με τέτοια γενναιοδωρία και μεγαλοψυχία και να λες “σας ευχαριστώ”, δηλαδή είπε “Ευχαριστώ Παναγίτσα μου, που έκανα αυτή την οικογένεια, που έζησα τα εγγόνια μου και είχα αυτά τα παιδιά και αυτή τη γυναίκα» είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Μελισσανίδης.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.