Μέλη της εκπομπής «Το Πρωινό» βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊόέπειτα από τεστ στα οποία επιβλήθηκαν, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή να μην βγει αύριο στον αέρα η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες, κάτι που θα κριθεί και από τον αριθμό των κρουσμάτων.
Τις τελευταίες ώρες τα μελή της παραγωγής, οι παρουσιαστές και όσοι ήρθαν σε επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα υποβάλλονται σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει από τον ΕΟΔΥ η διαδικασία ιχνηλατησης των επαφών τους.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.