Η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη μίλησε στο Happy Dayγια την απόπειρα βιασμούπου δέχτηκε πριν από κάποια χρόνια από ηθοποιό.
Συγκεκριμένα, η ίδια σε έντονο τόνο είπε: «Δεν είναι αυτή η δουλειά του ηθοποιού, δεν είναι επίδειξη εξουσίας. Δεν υπάρχει τίποτα που να μας καλύπτει εμάς τις γυναίκες ειδικότερα από την κακοποίηση αυτού του είδους. Πώς θα αποδείξω εγώ ότι με είχε κλειδώσει κάποιος μέσα σε ένα δωμάτιο και προσπαθούσε να με βιάσει; Είτε το κατάφερε, είτε όχι. Πώς θα το αποδείξω; Γιατί δεν ήξερα, όπως μου είπε, πώς γίνονται οι καριέρες. Κι αν ήθελα να κάνω τέτοιου είδους καριέρα, θα την έκανα όταν ήμουν 20 ετών κι είχα άγνοια. Στα 45 που πας να μου επιβάλλεις αυτό το πράγμα, νομίζεις ότι θα το ανεχτώ; Θα σε δείρω, άνοιξέ μου την πόρτα να φύγω. Την άνοιξε, έφυγα και με απέλυσε. Και την επόμενη φορά που με ζήτησε κάποιος σκηνοθέτης, του απάντησε “ό,τι θέλεις από το ελληνικό θέατρο, εκτός από αυτήν”. Δεν έκανα τη δουλειά μου; Δεν έκανα τη δική του τη δουλειά…».
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.