Τον εξαιρετικά δημοφιλή μουσικοσυνθέτη Δήμο Μούτση κατονομάζει η τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου ως τον άνθρωπο που φέρεται να της επιτέθηκε σεξουαλικά μέσα στο σπίτι του, όταν η ίδια ήταν μόλις 15 ετών.
Με συνέντευξή της, απόψε, στον Αντώνη Σρόιτερκαι στον Αlpha σε μία εξομολόγηση καρδιάς, η τραγουδίστρια, Λυδία Σέρβου, περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε.
Στο πλατό, και ο Απόστολος Γκλέτσος, παραδέχεται ότι, ίσως, στο παρελθόν, πίεσε ερωτικά συμπρωταγωνίστριές του και στέλνει μήνυμα συγγνώμης.
Ακόμα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Χάρης Τζωρτζάκης περιγράφουν τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσαν στα πρώτα τους βήματα στον χώρο της υποκριτικής.
Η 5η έκδοση του Γύρου φέρνει στην Ελλάδα κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες, διεθνή τηλεοπτική προβολή και ένα αγωνιστικό επίπεδο που επιβεβαιώνει τη συνεχή αναβάθμιση της διοργάνωσης.