Δίπλα δίπλα πόζαραν ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Νίκος Πολυδερόπουλος, μαζί με τα παιδιά τους. Ο σκηνοθέτης υποδέχτηκε την κόρη του τον περασμένο Αύγουστο, ενώ ο ηθοποιός απέκτησε τον γιο του τον Ιανουάριο. Οι δύο άντρες έχουν συνεργαστεί για τις τηλεοπτικές σειρές «Μπρούσκο» και «Τατουάζ».
Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκαν και οι δύο στο Instagram, απαθανατίζονται, έχοντας στην αγκαλιά τους τα μωρά τους, ενώ εκείνα κρατούν το ένα το χέρι του άλλου. «Η ζωή μας όλη στα χέρια μας», σχολίασαν ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Νίκος Πολυδερόπουλος στη λεζάντα της κοινής τους ανάρτησης.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.