Δεκαπέντε χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Βέγγου συμπληρώθηκαν την Κυριακή 3 Μαΐου. Προκειμένου να τιμήσει τον αείμνηστο ηθοποιό η Φίνος Φιλμ δημιούργησε ένα αφιερωματικό βίντεο.
Στο κλιπ που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας παραγωγής στο Instagram, περιλαμβάνεται μία χαρακτηριστική σκηνή από την ταινία «Ο Ατσίδας» με τον Θανάση Βέγγο ως Θρασύβουλας δίπλα στον Ντίνο Ηλιόπουλο.
«Σήμερα στοχαζόμαστε με τον φιλόσοφο Θρασύβουλα, και θυμόμαστε τον τεράστιο Θανάση Βέγγο που έφυγε σαν σήμερα πριν 15 χρόνια», αναφερόταν στη συνοδευτική λεζάντα της δημοσίευσης.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.