«Τik Talk»: Σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση στον χώρο του θεάματος, αύριο με τον Αντώνη Σρόιτερ
Στις 00:50 μετά τα μεσάνυχτα, αύριο Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στον Alpha
Aγαπημένοι καλλιτέχνες μιλούν στο «Τik Talk» και τονΑντώνη Σρόιτερ-στις 00:50 μετά τα μεσάνυχτα, αύριο Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στον Alpha-για τις καταγγελίες που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.
Στο πλατό της εκπομπής, σε μία εξομολόγηση καρδιάς, η τραγουδίστρια, Λυσία Σέρβου, περιγράφει πως σε ηλικία 15 ετών δέχθηκε άγρια σεξουαλική επίθεση από πάρα πολύ γνωστό μουσικοσυνθέτη.
Στο πλατό, και ο Απόστολος Γκλέτσος, παραδέχεται ότι, ίσως, στο παρελθόν, πίεσε ερωτικά συμπρωταγωνίστριές του και στέλνει μήνυμα συγγνώμης.
Ακόμα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Χάρης Τζωρτζάκης περιγράφουν τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσαν στα πρώτα τους βήματα στον χώρο της υποκριτικής.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.