Αγγελική Λάμπρη: Οι ψυχολογικά άρρωστοι να πάνε σπίτι τους

Αγγελική Λάμπρη: Οι ψυχολογικά άρρωστοι να πάνε σπίτι τους

«Είναι αξιέπαινη η Σοφία Μπεκατώρου που το έκανε, γιατί θέλει πολλά κότσια. Μακάρι η πράξη της αυτή να βρει μιμητές», είπε η ηθοποιός

ΑΓΓΕΛΙΚΗ_ΛΑΜΠΡΗ
Η Αγγελική Λάμπρη σε συνέντευξή της – και πριν γίνουν οι καταγγελίες εναντίον του Κώστα Σπυρόπουλου είχε αναφερθεί στην εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Η γνωστή ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μήπως είναι ώρα να βγουν και οι Ελληνίδες ηθοποιοί να μιλήσουν; Όλοι ξέρουμε ότι στη δουλειά μας υπάρχει σεξουαλική παρενόχληση και πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο να βγεις και να κατονομάσεις κάποιον, αλλά φτάνει πια».

«Αυτοί που είναι ψυχολογικά άρρωστοι και θέλουν να εκμεταλλευτούν τους νέους ηθοποιούς που ονειρεύονται να κάνουν καριέρα ας πάνε στα σπίτια τους. Και όχι να παραμένουν σε αυτή τη δουλειά βιάζοντας ψυχολογικά και σωματικά τους συναδέλφους τους. Νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε θέση όλες μας. Και επειδή είμαι μαμά και έχω μία κόρη θέλω όλο αυτό κάποτε να τελειώσει. Είναι αξιέπαινη η Σοφία Μπεκατώρου που το έκανε, γιατί θέλει πολλά κότσια. Μακάρι η πράξη της αυτή να βρει μιμητές», είπε η ηθοποιός στο περιοδικό ΟΚ!.

Ειδήσεις σήμερα

Εμβολιασμοί - Κικίλιας: «Ό,τι εμβόλιο έρχεται θα γίνεται αμέσως»

ΗΠΑ: Αποχώρησαν δύο από τους δικηγόρους του Τραμπ - Εργάζονταν για την υπεράσπισή του στη Γερουσία

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Όλη η προκλητική απολογία του προπονητή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης